34 myszoskoczków z laboratorium, po badaniach behawioralnych ( 17 samic i 17 samców) szuka Domów Stałych i Domów Tymczasowych. Będą do adopcji od 10 wrzesnia.
Jest to chów niekrewniaczy.Urodziły się na przełomie marca i kwietnia. Niektóre z nich mają epizody padaczkowe, ale jest to częste u myszoskoczków (30- 50 % skoczków je ma, najczęściej w młodości i często z nich wyrasta, ataki zdarzają się przy silnym stresie, są krótkie i niezbyt dotkliwe) Nie wykazują predyspozycji do innych chorób.
Do odbioru w Warszawie, ale istnieje możliwość transportu (grzecznościowego) do innych miast.
Obowiązuje podpisane umowy adopcyjnej.
Kontakt w wydarzeniu na FB
można dodać się do wydarzeniu na FB i udostępnić:
http://www.facebook.com/events/386493694737230/
34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS
Moderator: Junior Moderator
34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Re: 34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS
Trzymam kciuki za myszoskoczki. Oby znalazły DT lub DS. Aktualnie nie mogę zapewniać DT, bo o DS już nie wspomnę.
Na DT są u mnie chomiki kuzynki. 

Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Re: 34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS
czy naprawdę nikt nie ma miejsca w domku dla tych biedactw? ;(
ja mam już zwierzaki na tymczasie i swoje więc niestety nie jestem w stanie pomóc.
ja mam już zwierzaki na tymczasie i swoje więc niestety nie jestem w stanie pomóc.