34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
nausicaa

34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS

Post autor: nausicaa »

34 myszoskoczków z laboratorium, po badaniach behawioralnych ( 17 samic i 17 samców) szuka Domów Stałych i Domów Tymczasowych. Będą do adopcji od 10 wrzesnia.

Jest to chów niekrewniaczy.Urodziły się na przełomie marca i kwietnia. Niektóre z nich mają epizody padaczkowe, ale jest to częste u myszoskoczków (30- 50 % skoczków je ma, najczęściej w młodości i często z nich wyrasta, ataki zdarzają się przy silnym stresie, są krótkie i niezbyt dotkliwe) Nie wykazują predyspozycji do innych chorób.
Do odbioru w Warszawie, ale istnieje możliwość transportu (grzecznościowego) do innych miast.

Obowiązuje podpisane umowy adopcyjnej.
Kontakt w wydarzeniu na FB

można dodać się do wydarzeniu na FB i udostępnić:
http://www.facebook.com/events/386493694737230/
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Venice

Re: 34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS

Post autor: Venice »

Trzymam kciuki za myszoskoczki. Oby znalazły DT lub DS. Aktualnie nie mogę zapewniać DT, bo o DS już nie wspomnę. ::) Na DT są u mnie chomiki kuzynki. :P
Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
mrjingles

Re: 34 myszoskoczki z laboratorium - potrzeba DT/DS

Post autor: mrjingles »

czy naprawdę nikt nie ma miejsca w domku dla tych biedactw? ;(
ja mam już zwierzaki na tymczasie i swoje więc niestety nie jestem w stanie pomóc.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”