Oddam szczurka w dobre ręce
Moderator: Junior Moderator
Oddam szczurka w dobre ręce
Oddam szczurka w dobre ręce. Ma 1,5 roku, na imię Skutek, jest zdrowy i w bardzo dobrej kondycji. Jest czarny, był często wypuszczany choć teraz już mu się rzadko chce z klatki wychodzić, na nic nie chorował. Mam roczne dziecko, do tej pory Skutek był trzymany w osobnym pokoju lecz teraz muszę się wyprowadzić do mniejszego mieszkania i nie mam tam gdzie go trzymać. Zapewnię dobrą karmę i żwirek na pół roku. Bardzo proszę o pomoc, mam nadzieję, że komuś sprawi jeszcze radość. Proszę o kontakt na maila plumijuz@wp.pl.
Re: Oddam szczurka w dobre ręce
Skąd jesteś?
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
- szalooonaxD
Re: Oddam szczurka w dobre ręce
Właśnie, napisz skąd jesteś, wstaw zdjęcia ogonka ułatwi to adopcję. I czy Skutek był w klatce sam?