Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Sisi jest bardzo usłusznym szczurkiem, więc nie mam problemów, sama potrafi wychodzić i wchodzić do klatki, gdy jest na wybiegu nie oddala się, lecz jeszcze nie reaguje na swoje imię .
Natomiast coś co mnie trochę denerwuje to fakt, że nie lubi jak się ją bierze na ręce. Lubi być blisko człowieka i bardzo często przychodzi i trąca mnie pyszczkiem, albo się gdzieś wtula, ale jeśli chce ją wziąć w dłonie to ucieka gdzie pieprz rośnie
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=37610
Troszkę rozrósł się wątek Aktualnie sytuacja wygląda tak, że jedno dziewczę pojechało na swoje, drugie wyruszy niebawem, trzecie zostanie u mnie (och ) i zostaje jedna przesympatyczna panna (nr 3).
A u nas sytuacja się trochę zmieniła. Otóż od wczoraj Sisi ma przyjaciółkę - Lunę. Luna jest mała, dużo śpi, uwielbia człowieka iii... nie wybrzydza jedzeniem (Sisi musiałam przegłodzić aby jadła VL Complete ).
Sisi na początku ją atakowała, natomiast po dłuuuuuugiej rozmowie z Sisi i przebywaniem z Luną na jednym łóżku jest już OK.
A możesz mi powiedzieć ile Luna ma?? Bo wg osoby od której ją mam - 2 miesiące, natomiast jest strasznie malutka i chuda, moim zdaniem powinna być jeszcze przy matce
Szczurki odłącza się od matki jak mają 4-5tygodni, więc raczej nie jest aż tak malutka
Może po prostu była źle żywiona i jest chudziutka?
W każdym razie obie są śliczne (jak każdy szczurek )
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik