Oddam Szymona rasy Dumbo Rex pilnie!
Moderator: Junior Moderator
Oddam Szymona rasy Dumbo Rex pilnie!
Witam, mam do oddania rocznego szczurka rasy dumbo rex wabiącego się Szymek. Szczur nie jest agresywny, odważny, oswojony, nigdy mnie nie ugryzł. Muszę go pilnie oddać ze względu na natłok obowiązków i brak czasu dla niego. Poza tym szukam dla niego domu w którym jest już szczurek żeby miał towarzystwo. Szymon jest smutny bo nie ma kumpla w klatce a ja nie mogę sobie pozwolić na zakup drugiego, ponieważ już dla jednego brakuje mi czasu. Proszę tylko o poważne oferty. Pozdrawiam.
Re: Oddam Szymona rasy Dumbo Rex pilnie!
Wrzuć zdjęcia ogonka (przez strone typu photobucket, fotosik, itp).
Na pewno mu to pomoże.
No i skąd jesteś?
Na pewno mu to pomoże.
No i skąd jesteś?
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- harleyquinn
- Numer GG: 1877527
Skąd jesteś, jaki jest wiek szczurka?
-
- Numer GG: 39273470
- Kontakt:
przecież pisze że szczurek ma pół roku.
Ze mną: Dyzia Daisy Kotek: Psotka 
Za TM: Felcia [*]

Za TM: Felcia [*]
Szczurek ma rok i 4 miesiące i przebywa w Olsztynie.
gdyby znalazł się transport to ja bym go mogła wziąć
transport dokąd?
Z Olsztyna do Szczecinka. (Olsztyn-Poznań , Poznań-Koszalin)
kurcze troche daleko
a szkoda...

mdzz w czym problem ze daleko? ludzie tutaj oferuja transporty , czasem ogony do nowego domu jada na drugi koniec polski
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
spoko, tylko że ja nie mam jak przetransportować Szymka na taką odległość.
nikt nie powiedzial ze ty masz szczura transportowac, chodzi mi o innych uzytkownikow, czasto sie zdaza ze ktos gdzies jedzie i ma mozliwosc zabrania szczurka od ciebie do osoby ktora adoptuje
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
aaa widzisz, jestem tu od niedawna i się aż tak nie orientuję. W takim razie wystawię kolejny post z zapytaniem o transport
thx!