PILNIE Oddam w dobre ręce -- Olsztyn
Moderator: Junior Moderator
PILNIE Oddam w dobre ręce -- Olsztyn
Sytuacja zmusiła mnie do oddania ogonka
Szczurasek ma rok czasu. Jak najbardziej oswojony. Nie gryzie ani nic z tych rzeczy.

-
Re: PILNIE Oddam w dobre ręce -- Olsztyn
no ale on czy ona? to zasadnicze pytanie 

Szczurasek czyli samczykfixatiffka pisze:no ale on czy ona? to zasadnicze pytanie

A może coś więcej? samczyk ale skąd jesteś, jak on wygląda no i zdjęcie koniecznie to ułatwi adopcje.
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Tak jak w temacie postu z Olsztyna. Zdjęcie za chwilę postaram się wstawić. Umaszczenie Biało-szare (ciemny szary).Marzka95 pisze:A może coś więcej? samczyk ale skąd jesteś, jak on wygląda no i zdjęcie koniecznie to ułatwi adopcje.
A przepraszam nie zauważyłam miasta
.

http://www.sendspace.pl/file/37d16b867802029f0f8c600
pod tym adresem jest zdjęcie szczuraska
pod tym adresem jest zdjęcie szczuraska
Śliczny
Znajdzie domek.

Znajdzie domek.
Szczurka przekażę razem z klatką, karmą (spokojnie na 2 tygodnie jej starczy) także na dzień dobry nic nie będzie potrzebne więcej.
W grę wchodzi również chwilowa opieka sądzę że tak z tydzień i mógł bym odebrać. Ale też nie chcę by szczurasek co chwila zmieniał domek dlatego mile są widziane oferty adopcji.
Jest jedna osoba chetna tylko jest problem z transportem. Może jest ktoś w stanie pomóc ?
skąd dokąd? polecam szukanie na forum..
30km od olsztyna mieszka zainteresowana osoba. Tyle wiem.
tak sie sklada, ze to isttna informacja. 30 km w ktora strone. bo jeśli to ostróda to mogę szczura przewieźć we wtorek. 
nie ma tragedii. 30 km to dla studenta 5 zł pociągiem.
jak się dowiesz skąd jest potencjalny nabywca to pisz.. a w ogole.. to wiesz kim on jest? czy oddajesz szczura byleby się go pozbyć? masz pewność, że nie skażesz go na dozywotnią samotność lub też na kolację dla węża?

nie ma tragedii. 30 km to dla studenta 5 zł pociągiem.

Z Informacji jakie dotąd uzyskałem nie bedzie jedynym szczurkiem w domu. Więc kolacja tez nie będzie.Dellin pisze:tak sie sklada, ze to isttna informacja. 30 km w ktora strone. bo jeśli to ostróda to mogę szczura przewieźć we wtorek.
nie ma tragedii. 30 km to dla studenta 5 zł pociągiem.jak się dowiesz skąd jest potencjalny nabywca to pisz.. a w ogole.. to wiesz kim on jest? czy oddajesz szczura byleby się go pozbyć? masz pewność, że nie skażesz go na dozywotnią samotność lub też na kolację dla węża?