Nowy lokator naszego pokoju czyli JÓZIA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Nowy lokator naszego pokoju czyli JÓZIA
Józka. 4-ro miesięczna menda, która uwielbia gryźć po nogach i uszach.
Zwariowane maleństwo, pełne energii, którego wszędzie pełno.
Na etapie przyzwyczajania do kaptura i kieszeni.
http://przeklej.net/uploads/image/1353963978jozka.jpg
Zamieniłam zdjęcie na link, bo jest troszkę za duże. Powodzenia w wychowywaniu Józi i szukaniu koleżanki dla niej.
Mod IHime
Zwariowane maleństwo, pełne energii, którego wszędzie pełno.
Na etapie przyzwyczajania do kaptura i kieszeni.
http://przeklej.net/uploads/image/1353963978jozka.jpg
Zamieniłam zdjęcie na link, bo jest troszkę za duże. Powodzenia w wychowywaniu Józi i szukaniu koleżanki dla niej.
Mod IHime
Od 21.11.2012 jest z nami Józia.
Re: Nowy lokator naszego pokoju czyli JÓZIA
Śliczna jest Józia
tak jak już pisałam, potrzebna jej do zdrowego i szczęśliwego życia koleżanka - a Wy zyskacie podwójną radość 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Jeśli zdjęcie jest aktualne, to na pewno nie ma 4 miesięcy 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
I jeśli jest sama, potrzebuje koleżanki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=17&t=8541&p=919804&

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
W takim razie ile?smeg pisze:Jeśli zdjęcie jest aktualne, to na pewno nie ma 4 miesięcy
Braliśmy ją od pewnej pani, która stwierdziła, że właśnie tyle.
Widocznie z niej taka właścicielka...
Dla mnie szczur ze zdjęcia ma 5-6 tygodni.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
No wizualnie ma około 15-16cm już bez ogonka.
Może to na zdjęciu wydaje się taka mała?
Może to na zdjęciu wydaje się taka mała?
na zdjeciu faktycznie jest maleńka
nawet zdjęcie nie przekłamuje wieku widac to po szczurze
nawet zdjęcie nie przekłamuje wieku widac to po szczurze

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

To dość dziwne, naprawdę widziałam mniejsze szczurki od niej, które były do adopcji. Byłam przekonana, że 15cm szczura to już nie takie maleństwo.
ok mniejsza o większość ,
józia ma towarzyszkę >? powinna mieć jak najprędzej
józia ma towarzyszkę >? powinna mieć jak najprędzej

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

No, może odrobinę więcej - dałabym jej ok. 2 miesięcy. Ale tej wielkości są też dobrze odżywione szczurki 6-tygodniowe, więc albo właścicielka skłamała co do jej wieku, albo nieodpowiednio żywiła swoje szczurki, dlatego mała jest niewyrośnięta. Rozmiar to w dużej części także kwestia genów, ale 4-miesięczne szczurki zazwyczaj są sporo większe, widać to nawet po proporcjach ciała.noovaa pisze:Dla mnie szczur ze zdjęcia ma 5-6 tygodni.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
- harleyquinn
- Numer GG: 1877527
Śliczna, ale rzeczywiście wygląda na malutką. Moje chłopaki po kilka miesięcy mają i takie z nich kluchy wielke kochane ^^. Szukasz już jej koleżanki
?