Witam
Szukam domu dla małej szczurki (na moje oko około miesięcznej) którą otrzymałem od mojej siostry, która z kolei odkupiła go od sąsiada w akademiku który zamierzał nią nakarmić węża (trochę przydługie to zdanie). Mam ją już od dwóch tygodni, gdy ją dostałem nie byłem nawet pewny czy to nie jest mysz (nie miałem nigdy kontaktu z takimi dzidziusiami) a co dopiero czy samiec czy samiczka. Sam posiadam dwóch chłopców, więc łudziłem się że może wyrosną jej jąderka i będę mógł się nią sam zająć. Niestety, nie wyrosły a zamiast tego odkryłem wczoraj ostateczny "dowód kobiecości". Także proszę o pomoc bo nie posiadam możliwości ani warunków do opieki nad trzema szczurami różnych płci. Szczurka nie jest trzymana z chłopcami (postanowiłem je łączyć dopiero po wystąpieniu jąderek) zamieszkuje w transporterze. Jest w pełni oswojona, codziennie zwiedza świat, od tygodnia złapała spory apetyt i karmienie jej nie różni sie niczym innym od karmienia moich chłopców (no może czasem daje jej jogurt naturalny, a jedzenie "mymlam" i dopiero pózniej jej daje - zauważyłem że tak jej łatwiej)
http://s1295.beta.photobucket.com/user/ ... 2/library/
Zaadoptuj znajdę
Moderator: Junior Moderator
Re: Zaadoptuj znajdę
hej sory ale co to znaczy "ostateczny dowód kobiecośći " ? 
szczurka super, jak dla takiego malca polecam gerberki i kaszke nestle sinlac

szczurka super, jak dla takiego malca polecam gerberki i kaszke nestle sinlac

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

akzi pisze:hej sory ale co to znaczy "ostateczny dowód kobiecośći " ?![]()
o to samo chciałam spytać

pierwsza myśl: czyżby się okazało, ze pojawiło się nagle 15 innych małych? Ale nie, więc dobrze

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
tez tak pomyslałam ale doczytałam do końca i mi ulzyło 

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

Ten dowód to pochwa tuż pod cewką moczową, także czas już się przestać łudzić że te jąderka w końcu wyrosną
...
Jeszcze raz proszę o pomoc, istnieje możliwość podrzucenia szczurki do torunia oraz szczecina (przed świętami) pomóżcie małej

Jeszcze raz proszę o pomoc, istnieje możliwość podrzucenia szczurki do torunia oraz szczecina (przed świętami) pomóżcie małej