POZNAŃ
Moderator: Junior Moderator
POZNAŃ
hey,
do wydania w dobre rączki mam szczurzycę która ma około 4-5 mcy, oraz jej 2 malusie samiczki urodzone 2 listopada. fajnie by było gdyby ktoś calą trójeczkę adoptował, maluchy zostały by z mamusią.
zdjęcia chętnie na maila mogę wyslać
do wydania w dobre rączki mam szczurzycę która ma około 4-5 mcy, oraz jej 2 malusie samiczki urodzone 2 listopada. fajnie by było gdyby ktoś calą trójeczkę adoptował, maluchy zostały by z mamusią.
zdjęcia chętnie na maila mogę wyslać
Jenny [*], DeeDee [*], Sora [*], Moki, Alice, Kairi, Neville, Baletnica
Re: POZNAŃ

dwie dziewczynki malutkie mają 1,5mca do wydania, na ostatnim zdjęciu po prawej chłopiec (nie do wydania)
szczurzyca która ma 4mce wygląda bardzo podobnie do tej na 2 zdjęciu.
więcej zdj chętnie na maila mogę wyslać.
szczurki nadal są do wydania a ja mam coraz cięższą sytuację że tak powiem...
ktokolwiek zainteresowany - proszę najlepiej pisać na maila, tak szybciej odpowiem.
podaję - sandidm@gmail.com
czy ja dobrze rozumiem że na ostatnim zdjęciu jest samiec z samicą?
chcesz mieć kolejne młode? albo wydać komuś zaciążoną samiczkę? nie pozwalaj na jakiekolwiek kontakty samca z samicami
chcesz mieć kolejne młode? albo wydać komuś zaciążoną samiczkę? nie pozwalaj na jakiekolwiek kontakty samca z samicami

Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
na zdjęciu młode nie miały nawet miesiąca.
szczuraski nadal są do wydania, byłby ktoś zainteresowany??
Hop Hop nikt nie chce maluszków ?Mogę załatwić transport do Szczecina
.

Za Tm:
Bera(*) Siwa(*) Całusek(*) Zawsze zostaniesz w mym serduszku Nana (*) Milek (*)
Nasz wątek : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38292
https://www.facebook.com/mini.zoo.92?ref=tn_tnmn
- Kasandra
- Numer GG: 10889812
- Kontakt:
Jak z możliwością pomocy w transporcie? Byłabym zainteresowana niestety tylko jedną małą. Ta pierwsza jest urocza 

Napisz skąd jesteś bo również mogę pomóc bo uczestniczę na wielu forach
.

Za Tm:
Bera(*) Siwa(*) Całusek(*) Zawsze zostaniesz w mym serduszku Nana (*) Milek (*)
Nasz wątek : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38292
https://www.facebook.com/mini.zoo.92?ref=tn_tnmn
Ta czarna to jest samiczka? i czy jest cała czarna??
Biało - czarna kapturka Azja [*]
Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka
Tak jak zwierze nie zastąpi człowiekowi innego człowieka, tak człowiek nie zastąpi zwierzęciu innego zwierzaka

a zdjęcia mamusi są?? 

co do dojazdu jestem w stanie dowieść szczurzynki na terenie całego Poznania i okolic. niestety nigdzie dalej nie
rodziny gdzieś dalej też nie mam. jedna użytkowniczka forum zaoferowała dowóz z Poznania do Szczecina. to już cos
co do maleństwa - jest cala czarna z jasnymi łapkami i jasną końcóweczką ogonka (to urocze
)
mamuśka -

niestety lepszego zdjęcia nie mam gdyż jest płochliwa i nie daje rady jej na ręce wziać...

co do maleństwa - jest cala czarna z jasnymi łapkami i jasną końcóweczką ogonka (to urocze

mamuśka -

niestety lepszego zdjęcia nie mam gdyż jest płochliwa i nie daje rady jej na ręce wziać...

zauważyłam że nikt nie chce tych popularnych czarno białych szczurasków... dumbo tak, czarnulki też... husky i te inne też wszyscy chcą... a dlaczego wszyscy tak patrzą na wygląd
moja pierwsza szczurzynka byla wlasnie taka pospolita.... identyczny kolor jak wlasnie mamusia ktorą niestety muszę wydać. nawet takie ulożenie plam na ciele. i co... byla najkochanszym ogonkiem na świecie... żyla 3 lata i zmieniła calkowicie moje nastawienie do szczuraskow na totalną szczurzą miłość...

Sandi pisze:zauważyłam że nikt nie chce tych popularnych czarno białych szczurasków... dumbo tak, czarnulki też... husky i te inne też wszyscy chcą... a dlaczego wszyscy tak patrzą na wyglądmoja pierwsza szczurzynka byla wlasnie taka pospolita.... identyczny kolor jak wlasnie mamusia ktorą niestety muszę wydać. nawet takie ulożenie plam na ciele. i co... byla najkochanszym ogonkiem na świecie... żyla 3 lata i zmieniła calkowicie moje nastawienie do szczuraskow na totalną szczurzą miłość...
moja 1 samiczka była również czarno biała i jestem zakochana w takich ogonkach

a czy panna na drugim zdjęciu jest czarno biała czy brązowo biała??

obie są czarno białe, tylko jedna malutka jest czarnulka