WARSZAWA zaadoptuję samiczkę

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

terdis

WARSZAWA zaadoptuję samiczkę

Post autor: terdis »

Witam,
Dzisiaj odszedł mój pierwszy szczurek Snickers [*] - rak jelit i przerzuty na płuca, po nieskutecznym leczeniu musiałam go uśpić :(

Poszukuję więc nowego kompana dla mojego szczurka Marsa (wiek:ok.2lata).
Byłabym zainteresowana szczurzycą (mój szczur jest kastrowany). Interesują mnie wszelkie jasne odmiany kolorystyczne RUSSIAN BLUE, RUSSIAN SILVER, SIAMESE itd. czyli wszystkie szare - jasno-szare - białe - kremowe - ewentualnie z mieszanym czarnym (w łatki)
Nie jest istotny wiek szczurki - mój szczur ma 2 lata, więc już całkiem niemłody, w takim wypadku chętnie przygarnę też starszą samiczkę, a jedynie istotna jest barwa (nie chciałabym bardzo ciemnej z ciemnym ogonkiem).
Oraz zależy mi na tym żeby była miła, przyjazna i nie gryzła.

Nie chcę żeby mój szczurek był samotny, na razie dotrzymuję mu towarzystwa, ale to nie to samo co jego szczurzy przyjaciel :(
Mars jest bardzo przyjazny, mieszka w przestronnej, wysokiej klatce z domkiem, ma wybieg ok. 3x4m i nigdy nikogo nie ugryzl, ze Snickersem zaprzyjaźnił się w jeden wieczór.

Bardzo proszę o informację kogokolwiek, gdyby ktoś miał dostępne szczury (mogę również kupić, nie chcę szczura ze sklepu zoologicznego, bo tam nigdy nie wiadomo co dostanę).
Jestem osobą dorosłą, obecnie studiuję.

Mogę dojechać w dowolną część Warszawy po szczurkę.
Tel. 880880275
Mail basia2710@gmail.com

Proszę o informacje...
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania :)
gabka

Re: WARSZAWA zaadoptuję samiczkę

Post autor: gabka »

http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=39195
Witam :) Proszę prześledzić wątek :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”