Co sie z nią stało?
Moderator: Junior Moderator
-
Co sie z nią stało?
Mam szczorzyce jakoś od 2 msc bawiłam sie z nią i próbowałam ją czegoś nauczyć a od 2 dni chiałam ją wycuągnąć i wziąść ją na ramię to mie zaczęła gryźć i zchodzić za wszelką cenę z ramienian co sie jej stła może to być spowodowane tym że przez 2 dni jej wogóle nie wyciągłam ? (bo nie miałam czasu naprawde!)
Re: Co sie z nią stało?
Ile masz szczurków ?
Jeśli jest sama, może to być powodem zaburzeń psychicznych. Samotny szczur, nawet spędzający cały dzień z właścicielem potrzebuje kolegi tej samej płci dla pełnego szczęścia i spokoju psychicznego. Jeśli została całkiem sama, nawet bez człowieka na 2 dni, mogło coś w niej "pęknąć" i stąd problem. One nie mogą być same.
Jeśli jest sama, może to być powodem zaburzeń psychicznych. Samotny szczur, nawet spędzający cały dzień z właścicielem potrzebuje kolegi tej samej płci dla pełnego szczęścia i spokoju psychicznego. Jeśli została całkiem sama, nawet bez człowieka na 2 dni, mogło coś w niej "pęknąć" i stąd problem. One nie mogą być same.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *