moje kochane siostrzyczki odeszły, klatka stoi pusta, czas na nowych podopiecznych.
dla ułatwienia, żeby nie było, że jestem terrarystka, od razu wklejam odpowiedzi na pytania adopcyjne:)
1. Czy masz już szczury? - miałam.
2. Czy posiadasz klatkę? Podaj wymiary i w miarę możliwości wyślij zdjęcie. - klatka ma wymiary: szerokość 40cm, długość 70cm, wysokość 60cm
3. Do jakiego weterynarza chodzisz? - dr Hania Szczędzina w Gdyni Redłowie
4. Czym zamierzasz karmić szczurki? - Vitakraftem (a tak to szukam wciąż karmy idealnej), warzywami (tak wiem czego nie można dawać szczurom

5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury? nie.
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informował o stanie zdrowia pupilków? - no jasne
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jak wygląda bezpieczeństwo szczurów względem innych zwierząt? - mam dwie świnki morskie i psa. świnki morskie nie są wypuszczane jednocześnie ze szczurami, a pies się boi szczurów bo kiedyś go dziabnęły w nos (wsadził nos do klatki) i już nie podchodzi:)
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów? - w razie wyjazdu szczurami zajmuje się moja rodzina bądź ktoś znajomy
9. Jak będą wyglądały wybiegi? - jak jestem w domu to klatka jest cały czas otwarta, dbam o to żeby nie było przedmiotów które szczur mógłby zjeść i się zatruć/zadławić, zwykle biegają po podłodze a jak nie mam czasu ich pilnować za bardzo to po łóżku
10. Czy zgadasz się na wizytę przedadopcyjną? - tak
11. Czy jesteś osobą pełnoletnią? Jeżeli nie, czy masz zgodę rodziców? - jestem, mam 22 lata
12. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? [wymagane!] - jasne
i jak coś to Paul Julian zna mnie osobiście więc może potwierdzić że szczurce trafią w dobre ręce