Planujemy z klimejszyn zamówić worek karmy VL Zero Classic (20 kg), jednak nam aż tyle karmy nie jest potrzebne, dlatego szukamy chętnych na parę kilogramów.
Cena za 1 kg wynosi 4.80 zł, możliwa wysyłka na koszt kupującego.
Jeżeli ktoś się zdecyduje, to proszę o wpisywanie się na listę kopiując ją i dopisując swój nick i ilość karmy.
1. emi2410 - 5 kg
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
a co to za karma w porównaniu do labofeed? Bo na tamtą listę się zapisałam ale jakby to poszło w jednym czasie od jednej osoby (w sensie jeden koszt wysyłki) to może na to też by się zapisała
labofeed to granulat, a classic zero versele lagi to mieszanka, wygląda mniej więcej tak (to zdjęcie zrobiłam baaardzo dawno, więc karma mogła się trochę zmienić) :
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ktoś z Krakowa chciałby vl classic zero?
na aukcjach Vivy worki 20kg chodzą za grosze, fakt jest taki, że krótki termin ważności - do lutego 2014.
dlatego ja sama nie chcę 20kg, wzięłabym z 5, może znajdą się chętne osoby na resztę?
karmę się zje, a można wspomóc Vivę
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..