[Uwaga, hodowla karmowa!] Szczury Warszawa-Ząbki/Białystok
Moderator: Junior Moderator
[Uwaga, hodowla karmowa!] Szczury Warszawa-Ząbki/Białystok
Witam, szukam do przyjęcia lub kupna szczurów odmiany Fuzz lub double Rex.
Mogę je odebrać na terenie Ząbek lub w Białymstoku. Osoby posiadające na sprzedaż takie szczury proszę o kontakt.
Chodzi mi o 1/2 samiczki.
Pozdrawiam,
Jakub
Kontakt:
gg-8767731
tel. - 728 925 776
Mogę je odebrać na terenie Ząbek lub w Białymstoku. Osoby posiadające na sprzedaż takie szczury proszę o kontakt.
Chodzi mi o 1/2 samiczki.
Pozdrawiam,
Jakub
Kontakt:
gg-8767731
tel. - 728 925 776
Re: Szczury Warszawa-Ząbki/Białystok
Uwaga,
autor postu prowadzi pseudohodowlę. Posty na innych forach można znaleźć po numerze GG.
Pozdrawiam
autor postu prowadzi pseudohodowlę. Posty na innych forach można znaleźć po numerze GG.
Pozdrawiam

Nie pseudohodowlę, a zwykłą najzwyklejszą
Pozdrawiam

Pozdrawiam
A zarejstrowana w SHSRP?
Bo jak nie, to niestety to nie prawdziwa hodowla. Znasz przodków i geny szczurów czy wybierasz je sobie tylko i rozmnażasz "bo ładne"? Nikt tu pseudohodowców nie popiera.

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Nie, nic mnie nie interesują geny ani przodkowie. Tak samo zresztą jak i rejestrowanie hodowli gdziekolwiek.
Hodowla jest karmowa, a ładne szczurki sobie dobieram bo je lubię i wolę jak są ładne niż same laby
Ktoś jeszcze chce się pooftopować i pomądrzyć?
Hodowla jest karmowa, a ładne szczurki sobie dobieram bo je lubię i wolę jak są ładne niż same laby

Ktoś jeszcze chce się pooftopować i pomądrzyć?
No to wątpię żebyś z takim zachowaniem dostał tu jakiegokolwiek szczura.
Irytuje mnie fakt, że wszyscy są tu najmądrzejsi
Jak ktoś będzie chciał sprzedać mi szczura to mi go sprzeda, jeśli nie to nie. Proste i logiczne.
Myślałem, że tu coś dostanę i nie będę musiał brać jakiegoś niepewnego cosia z zoologika

Jak ktoś będzie chciał sprzedać mi szczura to mi go sprzeda, jeśli nie to nie. Proste i logiczne.
Myślałem, że tu coś dostanę i nie będę musiał brać jakiegoś niepewnego cosia z zoologika

Nie najmądzrzejsi, może bardziej uświadomieni odnośnie szczurów niż Ty.
Szczurów tu nie sprzedajemy, jedynie można je u nas adoptować.
Szczurów tu nie sprzedajemy, jedynie można je u nas adoptować.
o matko i córko....
wexcie go wywalcie na zbity pysk .
wexcie go wywalcie na zbity pysk .

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

Odnośnie szczurów ja jestem bardzo uświadomiony. Odnośnie tego, że szczurów tu sprzedać nie można to fakt nie wiedziałem.
Mogę kupić, mogę adoptować, mogę nawet umowy podpisać
A komentarz Pani na samym końcu wydaje mi się, że nieadekwatny do jej wieku za to jak widać adekwatny do jej intelektu
Mogę kupić, mogę adoptować, mogę nawet umowy podpisać

A komentarz Pani na samym końcu wydaje mi się, że nieadekwatny do jej wieku za to jak widać adekwatny do jej intelektu

dobra weź nie denewuj mnie,
najlepiej jak się stad wyniesiesz tak nagle jak sie pojawiłeś
najlepiej jak się stad wyniesiesz tak nagle jak sie pojawiłeś

Mała Mi uciekła ...

niasty, hodujesz szczury na karmówkę, nikt Ci nie wyda szczura. Znasz procedury, wiesz jakie wymogi trzeba spełniać? Wątpię.
napewno je trzyma w pudełku po butach i daje do jedzenia kiszoną kapustę
wybiera sobie którego zje wąz, łapie za ogon i daje zywcem do terrarium, później nagrywa filmiki wrzuca na jutuba i sie podnieca jak ogląda ..

wybiera sobie którego zje wąz, łapie za ogon i daje zywcem do terrarium, później nagrywa filmiki wrzuca na jutuba i sie podnieca jak ogląda ..

Mała Mi uciekła ...

Moje szczury żyją w lepszych warunkach niż te, które upychacie po DT i inne 'uratowane'
Mają pewnie lepiej niż kochany szczurek w niejednym domu. Karmione są odpowiednio, trzymane też odpowiednio.
Miałem inspekcję weterynaryjną, która to wszystko potwierdziła
Co do karmienia, kręcenia filmików i podniecania się to nie interesują mnie pani preferencje seksualne i podniety.
Nigdy nie karmię żywym pokarmem, a uśmiercanie szczurów nie jest dla mnie zabawą ani uciechą lecz przykrym obowiązkiem

Mają pewnie lepiej niż kochany szczurek w niejednym domu. Karmione są odpowiednio, trzymane też odpowiednio.
Miałem inspekcję weterynaryjną, która to wszystko potwierdziła

Co do karmienia, kręcenia filmików i podniecania się to nie interesują mnie pani preferencje seksualne i podniety.
Nigdy nie karmię żywym pokarmem, a uśmiercanie szczurów nie jest dla mnie zabawą ani uciechą lecz przykrym obowiązkiem
- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Jak twierdzisz że u Ciebie mają super warunki to poczytaj o tym dlaczego nie popieramy rozmnażania szczurów z niewiadomych pochodzeniach. Tutaj mamy szczury praktycznie takie same jak z sklepu zoologicznego, żadnych szczurów z czystymi genami, żadnych rasowych szczurów. A szczury mamy za darmo od niechcianych wpadek, oddane ze sklepu, i w tym podobne. I praktycznie wszystkie szczury u nas chorują.
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś