Witam, pilnie zaadoptuję szczurzycę, posiadam doświadczenie, od dawna się fascynuję tymi stworzeniami. Mam odpowiednio dużą klatkę (powinna być na dużą papugę, jednak podorabiałam tam dodatkowe poziomy wzięte z mniejszych klatek i zbudowałam "plac zabaw" dla szczurków, czyli liczne hamaki i domki ) i wiele miłości którą chętnie przeleję na te słodkie istotki Jestem z Wrocławia, mieszkam praktycznie w centrum, jestem w stanie po nią podjechać. Nie chcę kupować szczurzycy w zoologicznym ponieważ często słyszałam o przypadkach że trafiały się ciężarne a na rasową z hodowli nie mogę sobie niestety pozwolić
KsK, szczury są zwierzętami stadnymi, więc proponuję adopcję dwóch panien - nie będą się nudzić, kiedy Ciebie z nimi nie będzie i będą dużo łatwiej się oswajać Przejrzyj dział Oddam - jest teraz mnóstwo szczurków do oddania, także z Twojego miasta. Powodzenia
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
Ale właśnie chodzi mi o to, że dzisiaj dostaję jedną dwumiesięczną która do tej pory mieszkała sama i stwierdziłam że trzeba jej pilnie znaleźć kompana
Ja biorę z tego wątku szczura, studiuję we Wrocławiu, więc oferuję transport.
Psychopatka Korba, ciepła klucha Pianka, żywe srebro Dziurka, łysa Jagoda, maleńka Gumka i oszołom Śrubka za TM Gumka i Mysza (mamy też swój wątek: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40116)
Ale właśnie chodzi mi o to, że dzisiaj dostaję jedną dwumiesięczną która do tej pory mieszkała sama i stwierdziłam że trzeba jej pilnie znaleźć kompana
Teraz to dla mnie jasne - z Twojego postu tego nie wywnioskowałam
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
mam szczurka do oddania niestety mama kazała mi ją oddać i nie moige ją zatrzymać bo ją ugryzł. Ma na imie Hermiona i mam ją od 2 miesięcy to mój nr tel. 667788015 niestety jestem z Kostrzyna nad Odrą