Oddam Dwie Panny POZNAŃ PILNE

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

wojciechfrysny

Post autor: wojciechfrysny »

Mam do oddania dwie Panie PILNIE

Czarna
Czarno Biała
Obie są mieszanką ras rex i dumbo
Raczej nie boją się ludzi bardziej boją się hałasu nie gryzą (ludzi :P)

Mam też do sprzedania klatkę 35 wysoka 35 szeroka 65 długa z akcesoriami za 50 PLN (POZNAŃ)
Awatar użytkownika
limomanka

Re: Oddam Dwie Panny POZNAŃ PILNE

Post autor: limomanka »

Mam też do sprzedania klatkę 35 wysoka 35 szeroka 65 długa z akcesoriami
Matko, i one mieszkały w tej klatce we dwie? :o Jest zdecydowanie za mała - chyba, że na chorobówkę.
Poza tym, myślę, że mało napisałeś o szczurkach - w jakim są wieku, jakie mają charakterki. Te wszystkie informacje pozwolą szybciej znaleźć nowego opiekuna dla panien. I dodaj zdjęcia - to największy wabik na potencjalny nowy domek ;)
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
wojciechfrysny

Post autor: wojciechfrysny »

Panie funkcjonowały w ludzkich warunkach klatka zamknięta była tylko pod moją nieobecność i na noc, resztę czasu miały wolny wybieg w postaci dwóch biurek szafki lodówki parapetu i łóżka więc powierzchnia całkiem obszerna.

Pani Czarna "Endo" (Imię od Endoproteza- zawodowe zboczenie) bardzo przyjazna daje się brać na ręce jednak zazwyczaj po długich rozmowach

Pani Czarno Biała "Ciapa" raczej indywidualistka nie gryzie ale lubi pokazać że pewnych rzeczy nie lubi. bardzo odważna wlezie wszędzie

Obie Panie urodzone były w lutym 2013 zakupione od wzorowego hodowcy zwierzątek Zdjęcia niedługo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”