Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Psychopatka Korba, ciepła klucha Pianka, żywe srebro Dziurka, łysa Jagoda, maleńka Gumka i oszołom Śrubka za TM Gumka i Mysza (mamy też swój wątek: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40116)
Uff właśnie wróciliśmy z zabawy tunelem zrobionym z klocków Duplo
Co do imion to właśnie mamy problem, bo nie możemy się zdecydować. Pierwsze co mi przyszło do głowy to Timon i Pumba, bo jeden jest grubszy a drugi chudszy, ale jakoś zbyt pospolicie zalatuje
A poza tym to jestem w szoku, jeśli chodzi o jajko. Na początku wrzuciłem im do zabawy całe... no wiadomo, turlały, próbowały się dostać i nie mogły. W końcu wzorem jednego z filmików na YT rozbiłem i zdjąłem częśc skorupki.. no i to był błąd, bo chłopaki momentalnie się pobili i powyrywali sobie to jajko Musiałem szybko wyjąć, podzielić na pół i dopiero był spokój. Oczywiście całego nie zjedli, ale w życiu bym się nie spodziewał, że jajo taki szał robi. Jak zabrałem jajko z klatki celem zrobienia dziury, a później podzielenia, to latały jak glupie w poszukiwaniach... Po całej klatce o.O
Jajko potrafi skłócić najlepszych kumpli w klatce;p Fajne chłopaki, oby zdrowo rosły:)
W domciu: Dziurka, Dziupla, Lucynka, Wonglisia, Pchełka, Dolly, Marlenka i Dolores
Za TM: Śnieżka[*][/url]Munia[*][/url]Damboszka[*][/url]Arnold[*]Rocky[*]Go-Lonka[*]
Moje poszły Ale po 16,więc pewnie na środę będą
Śliczne paskudki,aż mi się tęskni za młodziakami
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Paul_Julian, a nie widać?;) Z tego co wiem to tak, bracia i evanduril już myśli o trzecim szczurku:D
W domciu: Dziurka, Dziupla, Lucynka, Wonglisia, Pchełka, Dolly, Marlenka i Dolores
Za TM: Śnieżka[*][/url]Munia[*][/url]Damboszka[*][/url]Arnold[*]Rocky[*]Go-Lonka[*]