Jestem Dominika, mam 20 lat i mieszkam w Warszawie. Coby tu... Studiuję pedagogikę (II rok przede mną), mieszkam (jeszcze) z rodzicami, pracuję. Uznałam, że warto się przywitać, skoro chcę tu z Wami trochę posiedzieć.

Jak tylko moi rodzice i młodszy brat się wyprowadzą mam zamiar zaadoptować dwa ściury :3 Teraz z tym zwlekam bo mamy 3 koty... I nie czuję się na siłach brać i stresować teraz ogonków. I kotów, bo to gamonie.
Szczury były moim marzeniem odkąd dowiedziałam się, że moja mama je miała a ostatniego oddała pod koniec ciąży - że się tak wyrażę - ze mną. A jako, że trochę już podrosłam i stałam się bardziej odpowiedzialna to czas na tak zajmujące zwierzę jak ściury

Jestem na etapie intensywnego gromadzenia wiedzy, rozważania wszystkich za i przeciw, spisywania co ciekawszych rzeczy i przeglądania sklepów. Kusi mnie, żeby już przywieźć klatkę od babci (a zostały mi ogromne, po fretce - tak, pójdą do generalnego i dokładnego mycia.

Szczuraski będą - jak wspominałam - gdy tylko wyprowadzą się rodzice. Co jest jeszcze niewiadomą, ale na pewno do końca tego roku.

Wciąż mam jeszcze największą rozkminkę na świecie... Chłopaki czy dziewczyny?! Wszędzie tyle samo plusów i minusów. Yh!
Tak czy siak - WITAM! I mam nadzieję, że niedługo pojawi się mój temat ze ściurami.

Dominika