Sześć szczurzych panów szuka kochającego domku. SZCZECIN

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Szczur_Albinos

Sześć szczurzych panów szuka kochającego domku. SZCZECIN

Post autor: Szczur_Albinos »

Witam.

Z bólem serca jestem zmuszona oddać moje szczury z powodu alergii,która z dnia na dzień się nasila :( Nie jest mi łatwo,bo jestem z nimi bardzo związana,ale zdrowie jest w tym momencie najważniejsze. Szczury są zdrowe i wolałabym,żeby cała 6 trafiła razem do kogoś kto miał już styczność z tymi gryzoniami.

Opis ogonów:

MAGIK & RAHIM- 06.12.2012. szóstego grudnia tego roku kończą 2 lata i tutaj wolałabym je oddać razem ponieważ bardzo są zżyte ze sobą

DEVIL - 17.03.2013. ma pół roku

AKIRA - 15.02.2013. ma rok

FREDDIE - 01.07.2013. ma 5 miesięcy

PARSZYWEK - ur. 07.10.2012 - u mnie od 31.10.2013 najmłodszy w stadzie. Ma 7 tygodni.

Do ogonów daje klatkę,ale nie za darmo. Chciałabym za nią minimum 80zł.

Zależy mi na tym,aby znalazły dobre domy. Oczywiście mogę też zrobić 3-ogonowe stadka,ale tak jak napisałam wolę,aby trafiły wszystkie 6 razem. Szczury przebywają w Szczecinie.

Zdjęcia znajdują się w moim ogłoszeniu: http://tablica.pl/oferta/do-adopcji-6-s ... 48ncf.html
Tęczowy Most: [*] Pysia Plamka Hera Kropka Milka Maya Uszata Tequila Pchełka Django (samiec) Bambi Sherry Yumiko Fokus Psota Magik Devil Mia Rahim Akira Parszywek[*] Bardzo mi Was brakuje... :(
Awatar użytkownika
Szczur_Albinos

Re: Sześć szczurzych panów szuka kochającego domku. SZCZECIN

Post autor: Szczur_Albinos »

Do zamknięcia. Chłopaki pojechały do nowego domu.
Tęczowy Most: [*] Pysia Plamka Hera Kropka Milka Maya Uszata Tequila Pchełka Django (samiec) Bambi Sherry Yumiko Fokus Psota Magik Devil Mia Rahim Akira Parszywek[*] Bardzo mi Was brakuje... :(
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”