Szukam samiczki dumbo !

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
paula14s

Szukam samiczki dumbo !

Post autor: paula14s »

No i mamy problem ..moje laski nie za bardzo zaakceptowały małe łyse stworzonko i muszę poszukać mojej niuni jakiejś kumpeli żeby nie była sama - musze stworzyć dwa stada ... bardzo bym chciała żeby była to samiczka dumbo bo mają one bardziej utemperowane charakterki ;) Szukam laski w pomorskim i kuj-pom. ale mogła bym też skombinować transport do Warszawy lub w najgorszym wypadku moze uda mi się też do Krakowa . ;) Prosze pomóżcie ! Szukam już na własną rękę ale mam teraz dużo zamówień na szkice i zaczęłam szyć hamaki więc czasu na szukanie przy kompie wiele nie mam ;) z góry dziękuje
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Re: Szukam samiczki dumbo !

Post autor: noovaa »

paula14s pisze:bo mają one bardziej utemperowane charakterki ;)

Nie, nie mają. Odmiana nie ma znaczenia, odsetek agresywnych osobników jest identyczny niezależnie od wyglądu szczurów ;) Tak samo nie są większe, milsze, zdrowsze ani nic z tych rzeczy które wkręcają pseudohodowcy rozpowszechniając coś takiego w internecie.
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
paula14s

Mam 3 dumbo w swoim życiu i widzę dużą różnice ;) no ale nie mówie że nie ma wyjątków od reguły ;) To tylko moje zdanie i takiego szczurka poszukuje co nie znaczy że innym pogardzę ...tylko jednak namiętnie poszukuje tego dumbo z nadzieją że się trafi heh ;) jest trochę ogłoszeń o Dumbo to tu to tam może się uda ;)
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Ale one nie były fajniejsze, bo były dumbo. Takie Ci się trafiły ;) po prostu. Budowa mózgu jest identyczna, a charakter do kształtu czaszki nie ma nic ;). Sama miałam chłopaczka dumbo, którego wzięłam po tym jak mało nie zabił swojego "przyjaciela od dziecka". Miałam też samiczkę, która była agresywna do ludzi i inną, bardzo przyjaźnie nastawioną. Jak u standardów - jak się trafi.
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
paula14s

Być może takie mi się trafiły ale jednak mam 3 standardy .. i 2 dumbo (ale to już 3 dumbo jakiego mam) i naprawde widze inne zachowania u dumbo ..np są bardzo leniwe i ospałe ..a standardy buszują jak głupie .. z Pyśką i Maleństwem można zrobić co się chce a z resztą rozbrykanej ekipy nie ma takiej opcji heh ;p no ale dobra nie będę się sprzeczać bo masz racje co do budowy mózgu itd ;) Co nie zmienia faktu że mi się "dambulek" marzy ;)
Awatar użytkownika
paula14s

prosze o zamknięcie
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”