[Radom/Łódź] Dwie 1,5-roczne samiczki do adopcji
Moderator: Junior Moderator
[Radom/Łódź] Dwie 1,5-roczne samiczki do adopcji
Oddam miłośnikowi ogoniastych stworzeń dwie 1,5-roczne samice dumbo razem z klatką i całą wyprawką (hamak + rękaw do spania i wypoczynku, 2 poidła, żwirek drewniany do kuwety, pokarm podstawowy oraz smakołyki). Dziewczyny są siostrami, są oswojone, reagują na określony głos, nie przejawiają żadnych oznak agresji, od małego są trzymane razem i tylko razem je wydam. Decyzja o oddaniu moich dziecinek ciągnie się za mną już od dłuższego czasu... Jednak strasznie trudno było mi ją ostatecznie podjąć, z uwagi na to, że uwielbiam moje pupilki. W chwili, gdy uświadomiłam sobie, że jestem na nie uczulona, myślałam, że odpowiednie leki przeciwalergiczne zniwelują moje objawy i "jakoś to będzie". Niestety z czasem alergia nasiliła się do tego stopnia, że dostaję ataków duszności w nocy i nie jestem w stanie dłużej tak funkcjonować. Preferuję osoby, które mają doświadczenie w hodowli szczurów i namawiam do wizyty przedadopcyjnej celem udzielenia szerszej info. Jestem dostępna głownie w Radomiu, ale w razie potrzeby mogę się znaleźć również w Łodzi. Jeśli jesteś zainteresowany/a adopcją i/lub masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się ze mną mailowo: mytia86@wp.pl (Aga)
Re: [Radom/Łódź] Dwie 1,5-roczne samiczki do adopcji
Gdyby ktoś był zainteresowany, tutaj znajdzie zdjęcia dziewczynek: https://www.facebook.com/SzczurzeAdopcj ... 8939108221 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Re: [Radom/Łódź] Dwie 1,5-roczne samiczki do adopcji
Witam,
pragnę poinformować, że dziewczynki znalazły już nowy domek.
pragnę poinformować, że dziewczynki znalazły już nowy domek.