Dwie młode samiczki - KOSZALIN

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Szczur_Albinos

Dwie młode samiczki - KOSZALIN

Post autor: Szczur_Albinos »

Witam,

Do adopcjimam dwie samiczki 5 tygodniowe na oko. Wzięłam je na DT od dziewczyny, która ma do oddania trzy dorosłe szczury w tym jeden samiec. Oczywiście są oddzielone, ale ma jeszcze kilka młodych do oddania w tym 7 samic (chyba, bo nie pamiętam) oraz 5 samców. U mnie dziewczyny nie mogą zostać ponieważ nie mam warunków dla nich, ale może tutaj znajdzie się dobra duszczyka i przygarnie maluchy? Koka i Coma , bo tak się zwą to dwie siostrzyczki. Są cudowne, ale troszkę płochliwe. Lubią się przytulać i ganiać po całej klatce. Dziewczyny wolałabym oddać razem do nowego domu ponieważ nie chce ich rozdzielać. Mogę je "podrzucić" w okolicach Koszalina niedalekich oraz do Szczecina. Dziewczyny oddam z wyposażeniem czyli: metalowa miseczka, podłoże 2x poidełko oraz karma Versele Laga dla szczurów. Obowiązuje umowa przed-adopcyjna. Na razie daję ankietę do wypełnienia i wysłania do mnie na pw. lub e-maila: akicia.dusza@wp.pl

Ankieta:
1. Czy podpiszesz umowę adopcyjną, tym samym czy jesteś osobą pełnoletnią?

2. Jak duża będzie klatka w której gryzo/ń/nie będą mieszkały?(proszę podać wymiary klatki, najlepiej dołączyć zdjęcie) Jakie jest/będzie jej wyposażenie?

3. Jak często wybiegi, na jak długo i gdzie ?

4. Czy w razie choroby gryzo/ń/nie będ/zie/ą miał/y opiekę wet. znającego się na jego leczeniu? ( proszę to jakoś uzasadnić. np. tak mam wet. który z powodzeniem leczy moje (szczury/myszy/koszatniczki etc.) bo pomógł tu a tu...itp, itd.) Proszę podać nazwisko wet. i gdzie przyjmuje.

5. Czym karmisz/będziesz karmić swoje/ego gryzoni/e/a ? (proszę wymienić konkretne marki karmy, dodatki etc.)

6 Oczywiście czy gryzoń będzie miał towarzystwo, w jakim wieku i jakiej płci? ( dotyczy tylko gryzoni stadnych)

7. Czy w domu są małe dzieci, inne zwierzęta?

8. Na jakiej ściółce trzymasz/będziesz trzymać gryzoni/a/e ? Proszę podać konkretny rodzaj ściółki, firmę, odp. "trociny" nie jest wystarczająca, jedne pylą i są fatalne, inne w miarę do przyjęcia.

9. Czy wychodzisz/zamierzasz wychodzić na tereny otwarte, np park, las, pole ? bądź na dwór ( gdzie)?

10. Czy na czas Twojego wyjazdu gryzo/ń/nie będzie/będa miał/y opiekę zaufanej osoby wiedzącej jak się nim/i zajmować?

11. Czy zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną?

12. Czy zgadzasz się informować o stanie zwierzęcia chociaż raz na jakiś czas?

Zdjęcia dodam niebawem.
Tęczowy Most: [*] Pysia Plamka Hera Kropka Milka Maya Uszata Tequila Pchełka Django (samiec) Bambi Sherry Yumiko Fokus Psota Magik Devil Mia Rahim Akira Parszywek[*] Bardzo mi Was brakuje... :(
Awatar użytkownika
Szczur_Albinos

Re: Dwie młode samiczki - KOSZALIN

Zdjęcia dziewczyn.

1. Obrazek

2. Obrazek

3. Obrazek

4. Obrazek

5. Obrazek

6. Obrazek
Tęczowy Most: [*] Pysia Plamka Hera Kropka Milka Maya Uszata Tequila Pchełka Django (samiec) Bambi Sherry Yumiko Fokus Psota Magik Devil Mia Rahim Akira Parszywek[*] Bardzo mi Was brakuje... :(
Awatar użytkownika
Szczur_Albinos

Re: Dwie młode samiczki - KOSZALIN

Nieaktualne. Dziewuchy w nowym domku :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”