Jak przekonać do nich rodzinę? ;/ Gdybym takiego przyprowadziła to wywalili by mnie z domu i spałabym z nim na wycieraczce :< Poważnie, twierdzą że to 'najbrzydsze, najpaskudniejsze, okropne i nie wiadomo jak straszne zwierzaki'

Moderator: Junior Moderator
Powiedziano mi że są z profesjonalnej hodowli, jutro jadę po gryzonia więc może i rodowód mająnoovaa pisze:Szczury z hodowli posiadają rodowód, jeśli te nie posiadają, są z pseudo.
Ale szczurki nie zostały sprzedane sklepowi... Po prostu ze sklepu miała je odebrać osoba, która je kupiła. Szczury były kupione od hodowcy i sklep zajął się ich sprowadzeniem, bo najwyraźniej kupiec nie miał możliwości ich odebraniasmeg pisze:AsRat, żadna szanująca się hodowla nie sprzedaje szczurów za pośrednictwem sklepu.
Wiesz, tak na prawdę Fuzz'y to też najzwyklejsze szczury, tylko po prostu... Mniej owłosionenata1064 pisze:Dziękuje za ODP, będzie ciężko ale będę się staraćMam jeszcze sporo czasu
Niestety pokazywanie zdj jeszcze bardziej odstrasza rodzinę ;/ Nie lubią żadnych łysych zwierząt... No ale jak się nie uda to trudno
To fajną masz rodzinęAgik pisze:łyski są boooooskie <3 sama mam w domu dwa i cała rodzina chodź najpierw niechętna teraz jest mega w nich zakochanaNazywane pieszczotliwie termoforkami