Kto moze, ten dzis (piatek 3.04) zjawia sie na stacji Orlen przy ul. Hrubieszowskiej, o godzinie 17, beda tam juz przynajmniej dwie osoby. Wezcie rekawiczki grube i transporter (jesli macie; a jesli nie macie - Wasza obecnosc jako zaganiacza takze sporo nam pomoze, bo teren jest naprawde spory). Jesli macie inne pomysly - mozecie wziac np wiadro, szmaty... wszystko, co wg Was moze sie przydac w lapaniu. Wezcie pod uwage, ze jest tam sporo krzkow i rekawiczki beda tu wg mnie najlepszym wyjsciem (ja biore rekawiczki meza - narciarskie, sprawdzily sie wczoraj gdy szczur mnie w nie dziabnal podczas proby zlapania).
Kto pomoze, jak nie Wy?

Dojazd: na petle Gumieniec (ul. Kwiatowa), wysiadacie, wracacie na glowna ulice i idziecie jeszcze kawalek do przodu, bedziecie mieli po lewej stronie stacje Orlen (to tu) a po prawej w oddali widac bedzie Castorame.
Sprawa mocno wazna, osobiscie widzialam jak dwukrotnie na szczura polowaly koty (za pierwszym razem rzucilam sie na kota, ktory chcial zlapac szczura - i zlapalam przy okazji szczurzyne ale ta byla juz tak przestraszona, ze sie po prostu wyrwala). Im Was wiecej, tym lepiej - plot jest bardzo dlugi, natomiast szczur pomyka pod nim bez problemu. Wazne, by po obu stronach byli lapacze albo zaganiacze. Ogloszenie zdejme dzis wieczorem / jutro rano.