Którego szczura wolelibyście miec?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Którego szczura wolelibyście miec?
wybierzcie
W szczurzym niebie: Hero (moja mała iskierka),Diego, Montana, Hana Shrek, Bob, Jack, Blake, Michael.
-
Re: :D
Oj Diego... Diego
Ze mną: Aika, Biały Miś, Mishka i Ester
Za TM : Mysia, Pysia, Granda, Szelma, Kiki, Japa, Naira, Rita i Kartofel [*]
Za TM : Mysia, Pysia, Granda, Szelma, Kiki, Japa, Naira, Rita i Kartofel [*]
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: :D
Diego, bardzo Cię proszę o niespamowanie, a jesli już koniecznie masz potrzebę ankiety - zatytułuj temat poprawnie !
Pamiętaj, ze wybierając szczura typu sfinks, fuzz przede wszystkim nalezy sie kierowac tym, że wymagają wiekszej opieki jesli chodzi o skórę i oczy. Mają problemy z wrastającymi włoskami, i często podwijają im sie powieki lub rzęski. Trzeba mieć na podorędziu dobrego weta, który by się zajął oczkami.
Pamiętaj, ze wybierając szczura typu sfinks, fuzz przede wszystkim nalezy sie kierowac tym, że wymagają wiekszej opieki jesli chodzi o skórę i oczy. Mają problemy z wrastającymi włoskami, i często podwijają im sie powieki lub rzęski. Trzeba mieć na podorędziu dobrego weta, który by się zajął oczkami.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Re: Którego szczura wolelibyście miec?
W tej ankiecie brakuje jednej ważnej opcji - obojętne
Nie pomogłam, wiem
Nie pomogłam, wiem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
Mi by bardziej pasowało pytanie: co nie pasuje?
(Dla niewtajemniczonych: Husky to rodzaj umaszczenia, reszta to rodzaj owlosienia ;-) )
(Dla niewtajemniczonych: Husky to rodzaj umaszczenia, reszta to rodzaj owlosienia ;-) )
Ze mną: Benek, Ziomek, Wacek i Afekt <:3~ <:3~ <:3~ <:3~
Za TM: 5 szczurzych duszyczek
No i dumbo - uszy. Przeoczylam ;-)
Ze mną: Benek, Ziomek, Wacek i Afekt <:3~ <:3~ <:3~ <:3~
Widzę, że głosy są bardzo wyrównane Mój poszedł na Dumbo, zdecydowanie z tego zestawu podoba mi się najbardziej!
Głosy, głosami ... Ja bym chciała mieć szczura Husky Fuzz Dumbo Odd Eye .. i żeby to był samiec i urodził się już wykastrowany. I o!
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
A ja bym chciała albinosa rexa dumbo.
Joke, chciałabym zwykłego standardowego albinosa bo żywię dla nich niegasnącą miłość i już.
Joke, chciałabym zwykłego standardowego albinosa bo żywię dla nich niegasnącą miłość i już.
ten się nie myli, kto nic nie robi