Ojjj dawno mnie tu nie było

a więc tak :
Jestem posiadaczką tej klatki od ponad miesiąca i mogę ją szczerze polecić. Zamawiałam ja przez allegro ,bo tam najtaniej (niecale 180 juz z wysyłką) ogólnie szybka wysylka i jedyny minus to brak tych takich 2 czarnych "kątowników?" czarnych plastikowych bo powinno byc 8 a mialam 6 , ale sobie spokojnie poradziłam

jezeli chodzi o składanie to rzeczywiscie bardzo łatwe i szybkie

z przesówaniem się półek poradziłam sobie dzieki zacikom do kabli . male drzwiczki mi nie przeszkadzają bo klatka leży na ziemi i spokojnie wszystkie czynnosci wykonuje przez tą otwieraną górę ( rownierz wujmowanie szczórow siedzacych w kuwecie ) a jestem bardzo niska ( niecale 150 cm

) kuweta wystarczajaco wysoka nic sie nie wysypuje . +mi szczur ciagle zrzuca te drabinki , wie moze ktos jak je zamocowac ? Bo nie mam pomyslu ?) ale to nie przeszkadza zbytnio bo szczur i tak woli wspinac sie po prętach. Łatwo sie sprząta i ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona a moja ocena to takie mocne 9/10

to chyba wszystko , w razie pytan co do tej klatki , zapraszam do mnie, chętnie odpowiem na wszystkie pytania