Do adopcji dwie siostrzyczki !!!
A więc od początku. Ochroniarz z pętli autobusowej zadzwonił do schroniska, że obok nich dwa szczurki zakwaterowały się w skrzynce energetycznej, schronisko zadzwoniło do fundacji, a fundacja do mnie abym zajęła się odłowieniem. Akcja trwała cztery dni. Okazało się, że małe są w miarę oswojone, wychodziły do nich, były karmione przez kontrolerów biletów, ochroniarza i kierowców autobusów. Na moje oko mają około 4-5 miesięcy. Miały świerzb, już czyste, były wchudzone i odwodnione, już grubaski odżywione są. Po kontroli weterynaryjnej, zakropione przeciwko pasożytom i jedna po USG. Przebywają u mnie ponad 2 tygodnie, niezaciążone.
Pech chciał, że się przywiązałam i nadałam imiona - Biała i Latte. Będzie mi ciężko, ale nie mogę ich zatrzymać. Dziewczynki są u mnie w domu tymczasowym pod opieką Fundacji Azyl Nadziei. Biała to albionos, a Latte to czekoladowa silvered - obie to standardy z sierści i uszu.
Kontakt:
marzka95@op.pl; wiadomość prywatna
Obowiązuje umowa adopcyjna oraz ewentualnie wizyta przedadopcyjna. Dziewczynki do adopcji Tylko Razem !!!
Biała

Latte

Razem