Wszystkie zyski ze szczurkowych wzorów (bo może zrobię też inne) według zamysłu mają iść na szczury, jeśli będzie jakiś piniądz planuję też kupić jakieś karmy i inne potrzebne rzeczy do DT a jak przeprowadzę sięna swoje może nawet będę mogła sama pomagać we własnym zaciszu :3

Przypinki (wzór również planowany na koszulkę itp tylko muszę obrobić w większej rozdziałce) Koszt przypinek 56mm wynosiłby 3,5zł myślę że przy zakupię 5 spokojnie mogę 6 dokładać gratisowo :3 (na razie bida ze wzorami ale jakby kto bardzo chciał to w sumie przypinki mogę poskładać już teraz bo mam własną maszynę).

Skutkiem mojego bazgrania czasami są oryginalne akwarelę i jeśli ktoś chciałby coś zupełnie unikalnego na swoją ścianę to mogę je odsprzedać (tę konkretną mogę puścić za 35zł, jest na grubym solidnym papierze i namalowana wysokiej jakości akwarelami które nie będą blednąć). Format A4.

Zbyt wielu ludzi mówi mi że szczurze ogony są obleśne x'D
Wzór bardziej "z jajem" (lubię takie rysować x'D). Docelowo na koszulkę bo ciężko będzie zrobić z tego czytelną przypinkę.
(koszt koszulki zależy od wielu czynników ale dołożę wszelkich starań by były jak najlepszej jakości i nie przekraczały 50zł)
Mam pomysły na wiele więcej teraz tylko muszę znaleźć czas x'D
Wszystkie opinie/uwagi mile widziane