Nagle przestał mnie słuchać ;(
Moderator: Junior Moderator
Nagle przesta? mnie s?ucha? ;(
Mój szczurek nagle przestał mnie słuchać. Wcześniej przychodził zawsze kiedy go wołałam, zawsze przychodził jak chciałam dać mu jedzenie i nawet chodził za mną przy nodze jak pies jak mu kazałam. Teraz nagle nie wiadomo co się stało. Całkiem przestał mnie słuchać i ma mnie daleko gdzieś. Co się z nim stało?? Czy to normalne?? Nic mu przecież nie zrobiłam 
A moze dojrzewa i przechodzi mlodzienczy bunt?!!! :twisted:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
m-o-n-a, a w jakim wieku jest szczurek?
U mojego jest tak samo, kiedyś był super oswojony a teraz gdy mam więcej czasu i poświęcam mu go to on bardziej oddala sie ode mnie, też nie wiem co to jest
JEST PYSZNIE! KFC
-
W jakim wieku?
Może się obraził?
Może się obraził?
Buddyzm w powszechnym uważaniu jest religią opierającą się na...... A kogo to obchodzi,co?
Moje nie obrażone, a od czasu kiedy są we dwie to nie daja się brać na ręce. Nie boja sie mnie tylko nie chcą wchodzic na rękę, wola zwiedzac okolicę samopas.
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
moze cos sie stalo wypytaj domownikow, moze nie ty a ktos zrobil mu przykrosc, szczury sa obrazalskie
za tęczowym mostem: Karolcia