Samotny
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Samotny
Cześć, mam na imie Iza. Mam szczurka który jest samotny ponieważ mama nie pozwala mi kupic drugiego szczurka do towarzystwa dla Ptysia:( Co mam robic.. troszkę sie boje że jak spotka się z jakims innym szczurkiem (np. szczurkiem kolezanki) to się pogryzą lub poprostu nie będą się lubiały, czy jest to możliwe? Proszę pomuszcie!
Hej:) poszukuje osóbek z Gdańska Głównego, którzy posiadają szczurki tak żeby nasze szczurki mogły sie spotykać i kumplowac:) było by bardzo fajnie:) pisac na gg 5581773 pozdrawiamy:)- Ptyś i Iza
Samotny
Kazdy szczorek ma inny charakter i ciezko jest przewidziec jego nastawienie do szczorka kolezanki i odwrotnie nie wiadomo jak jej szczuras zareaguje na twojego. Nic wam nie szkodzi sprobowac, jezeli beda sie gryzly to juz wiadomo jaka jest odpowiedz. Laczenie doroslych szczurkow czesto wmaga czasu i cierpliwosci. Kiedys ogonek mojej przyjaciolki byl takim kumplem z doskoku ale poniewaz moje dziewczynki znaly ja od malego to mimo ze nie mieszkaly razem na stale nigdy nie robily specjalnych awantur, swoja droga potem szczurasek kolezanki zamieszkal u mnie na stale. :lol:
Samotny
Witam
Rozumiem Cię ponieważ ja również mam jednego szczurka...narazie, bo także chce dla niej towarzyszke.
Musisz jednak pamiętać, aby na początku mieć w domu drugą klatkę. Tu na forum znajdziesz dużo postów dotyczących łączenia szczurków, tak by zgodnie żyły w jednej klatce. Oczywiście może się zdażyc że się nie polubią, ale tak jak mówiłam na forum znajdziesz dużo postów jak sobie z tym radzić.
A jeżeli chodzi o mamę to myślę, że powinnaś dużo z nia o tym rozmawiać, a klatkę ze szczurkiem utrzumywać w jak największej czystości tak by mam nie miała oporów przed drugim szczurkiem. Tzn. żeby nie miała argumentów typu nieprzyjemny zapach, itp.
Zycze powodzenia
Rozumiem Cię ponieważ ja również mam jednego szczurka...narazie, bo także chce dla niej towarzyszke.
Musisz jednak pamiętać, aby na początku mieć w domu drugą klatkę. Tu na forum znajdziesz dużo postów dotyczących łączenia szczurków, tak by zgodnie żyły w jednej klatce. Oczywiście może się zdażyc że się nie polubią, ale tak jak mówiłam na forum znajdziesz dużo postów jak sobie z tym radzić.
A jeżeli chodzi o mamę to myślę, że powinnaś dużo z nia o tym rozmawiać, a klatkę ze szczurkiem utrzumywać w jak największej czystości tak by mam nie miała oporów przed drugim szczurkiem. Tzn. żeby nie miała argumentów typu nieprzyjemny zapach, itp.
Zycze powodzenia
W szczurkowym raju--> Figunia..........(07 lutego 2006r)
- sopocianka
Samotny
Cześć, ja też mam obecnie jednego szczuraska (tydzień temu miałam jeszcze dwa...
), jak chcesz możemy ich kiedyś ze sobą poznać... :pijaki:
[ Dodano: Pon 12 Wrz, 2005 ]
Wypiją sobie jakiegoś "brudzia"... mlekiem, czy czymś innym... :drunken:
[ Dodano: Pon 12 Wrz, 2005 ]
Wypiją sobie jakiegoś "brudzia"... mlekiem, czy czymś innym... :drunken:
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
-
Samotny
no ładnie, sopocianka, szczury zrobią imprezę i się wam pospijają
fajnie by było, jakby się panowie skumplowali :]
a swoją drogą, czy to nie piękne jak szczury łączą ludzi?

fajnie by było, jakby się panowie skumplowali :]
a swoją drogą, czy to nie piękne jak szczury łączą ludzi?

BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
-
Samotny
jak to bedzie gdzies blisko to tez moge wpasc ze swoimi chlopakami
zrobimy im meska impreze
jedna lub dwie szczurcie moga wpasc na striptiz 

ukochany fredzio 24.7.2003-11.8.2005
- sopocianka
Samotny
Byłoby fajnie. Do października mam dużo wolnego czasu!
:gaduly: :3some: :mloteczek2: :uscisk:
:gaduly: :3some: :mloteczek2: :uscisk:
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
-
Samotny
Ja też bym może znalazła czas, ale coraz zimniej się robi.. 
Jak Aja się zgodzi, to zrobi chłopakom striptease...

Jak Aja się zgodzi, to zrobi chłopakom striptease...

Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
-
Samotny
no niestety mamy jesien...wiec pozostaje spotkanie u ktores w domu lub jakies centrum handlowe
podejrzewam ze z innych miejsc nas wywala :|

- sopocianka
Samotny
Możecie do mnie przyjść!
(tylko mieszkam na odludziu...
i nie wiem czy traficie) od Sopotu Głównego trzeba jeszcze kawałeczek potelepać się autobusem nr 181 lub 187, na pierwszym przystanku po cmentarzach wysiądziecie i już prawie jesteście u mnie. Kiedy ustalimy termin prześlę adres na pw.

-
Samotny
a z dolnego sopotu cos tam jedzie na to odludzie?
jak to bedzie w weekend to moj facet mnie podwiezie

- sopocianka
Samotny
To zależy z jak bardzo dolnego
Przez Grunwaldzką jedzie 187 (niżej jest już chyba tylko morze... :lol: )
[ Dodano: Sob 17 Wrz, 2005 ]
To jak będzie z zebraniem towarzyskim szczurów (i ich właścicieli), ile trójmieszczan (trójmiastowiczów?) zechce do mnie przyjść i z iloma maleństwami (proszę podać płeć)???
ja mam jednego szczura (jak widać) -ok. 4miesięcznego samczyka agouti
(Okruch by się ucieszył z ogoniastych gości)
[ Dodano: Sob 17 Wrz, 2005 ]
To jak będzie z zebraniem towarzyskim szczurów (i ich właścicieli), ile trójmieszczan (trójmiastowiczów?) zechce do mnie przyjść i z iloma maleństwami (proszę podać płeć)???

ja mam jednego szczura (jak widać) -ok. 4miesięcznego samczyka agouti
(Okruch by się ucieszył z ogoniastych gości)
No to jak spotykamy sie u Julii?
hejoo:) to jak spotykamy sie u Julii? ja moge siem spotkać tylko tak kiedy zeby kazdemu pasowało:)
ook to pisac pisac plosie:)

Hej:) poszukuje osóbek z Gdańska Głównego, którzy posiadają szczurki tak żeby nasze szczurki mogły sie spotykać i kumplowac:) było by bardzo fajnie:) pisac na gg 5581773 pozdrawiamy:)- Ptyś i Iza
-
Samotny
ja moge zejrzec
ale nie w ten weekend ani 7/9 pazdziernik...mam dwoch chlopakow ok 3mies...zdjecia w galerii
zaznaczam ze sa bojowo nastawione do psow