Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
moja nowa szcurcia będzie miała na imię Milva i bede mieć Nitke i Milve
już sie urodziła, ale jeszcze nie wiem, jak wyglada ale na pewno jedno z 1215113 maluchów sympatycznej szczurzycy z zoologa jest dziewczynką, nie?
hmm... czemu z zoologa? nie mozesz wziac maluchow od kogos z warszawy? dwie osoby maja sliczne samiczki do oddania... zalatwienie transportu to banal... moglyby razem z klatka ode mnie przyjechac... a tak chcesz utwierdzic ich w przekonaniu, ze rozmnazanie szczurkow w zoologach jest w porzadku... przeciez ta biedna szczurzyca cale zycie tam przesiedzi, poki nie wykonczy sie nasmierc lub przestanie byc plodna - bo wtedy pewnia oddadza ja do weza...
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
krwipijko - znalazłam inny sklep, nie w pasazu, ale przy Długosza, bardzo blisko mojej bursy. zakumplowałam sie ze sprzedawca - facet jest w porzadku... a poniewaz kobitka puscila sie z ktoryms z kolegow, pan ja odseparował i pozwolił urodzić małe. maja 2 dni. i tak sobie pomyslałam, ze wzielabym jedno za jakies 5 tygodni. 14 listopada jade do francji na 8 dni, boje sie zostawiac Nitusie, a kolezanke chce wziac dopiero jak wroce, zeby nic sie nie stało. poza tym sama Nitka ma dopiero miesiąc - w jakim wieku są te szczurki szukajace domu? mozna zobaczyc jakies zdjecia?
ale... boje sie, ze nie uda mi sie ich oswoic znowu i bede miec problem jak z Agrafka...
a, tak przy okazji - Agrafka zakochała sie w mojej kolezance i zmieniła dom
'kobitka puscila sie z ktoryms z kolegow'? kolegow czy braci? juz sam fakt, ze sprzedawca nie rozdzielil szczurkow i pozwolil, zeby samiczka zaszla w ciaze, nie swiadczy o nim dobrze... to moze jest fajny facet, ale on dla niego te szczurki to towar... ludzie, prosze, nie wspierajcie sklepow, jesli mozna pomoc komus, kto ma do oddania maluszki...
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
hm. kapturka nie chce, Nitusia jest kapturkiem... chciałam brazowa albo cala czarna.... ehhh nie wiem.... ile one maja? krwiopijko, musimy pogadac - mam nadzieje, ze bedziesz troche pozniej - ja teraz musze leciec :/