Luka - nowy szczurek

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Julek

Luka - nowy szczurek

Post autor: Julek »

Hej chcę się pochwalić ze kupilam sobie szczurka Lukę (samiczka) :) Ma 2.5 miesiaca i jest trochę spora. Jak biorę ja na rece to piszczy wyryw asię i boi się. Czy same przebywanie codzienne z nią oswoi ją?? (branie na ręce ??
Szukam TRASPORTU TYCHY-> SZCZECIN dla dwóch samiczek, pierwsza połowa marca. PILNE!
Za czowym mostem --> Tosia, Zosia, Kama, Nela, Luka (23.02.07), Duduś (18.08.07-20.08.08), Alusik (29.11.08), Dyziaczek (05.04.07 - 01.09.09) :'(
Awatar użytkownika
Azi

Luka - nowy szczurek

Post autor: Azi »

Gratuluje :)))))))))

Radze poszukać na forum, jest bardzo dużo postów na ten temat. Ale radze, żeby szczurcia sama wychodziła, niż żebyś ją na siłę wyciągała.
Awatar użytkownika
Julek

Luka - nowy szczurek

[quote="Azi"]Gratuluje :)))))))))

Radze poszukać na forum, jest bardzo dużo postów na ten temat. Ale radze, żeby szczurcia sama wychodziła, niż żebyś ją na siłę wyciągała.[/quote]
Już zaczyna wychodzić. :D
Szukam TRASPORTU TYCHY-> SZCZECIN dla dwóch samiczek, pierwsza połowa marca. PILNE!
Za czowym mostem --> Tosia, Zosia, Kama, Nela, Luka (23.02.07), Duduś (18.08.07-20.08.08), Alusik (29.11.08), Dyziaczek (05.04.07 - 01.09.09) :'(
Awatar użytkownika
Azi

Luka - nowy szczurek

Post autor: Azi »

no to gratuluje raz jeszcze :)
Awatar użytkownika
Julek

Luka - nowy szczurek

DZięki. :)
Awatar użytkownika
limba

Luka - nowy szczurek

Post autor: limba »

Czytalam twoje posty w innch tematach..i niestety musisz byc przygotowana na to ze Twoja nowa szczurcia moze byc w ciazy. ona ma ok 2,5 miesiaca i mieszkala z samcami?
musisz ja uwaznie obserwowac..czy nie powieksza sie jej brzusio, czy nie zaczyna gniazda budowac, czy nie powiekszaja sie jej sutki? wiecej na ten temat poczytasz w narodzinach..
nie chce straszyc ale niestety sklepy nie wiadomo czemu (znaczy sie wiadomo ale bez komentarza) trzymaja samce i samice razem i dzieki temu sklepowe samiczki czesto sa zaciazone.. :/
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Luka - nowy szczurek

Post autor: sachma »

jesli jest zaciazona to karm ja dobrze i juz poszukuj domkow dla malcow :)
w takim razie moja kolejna rada jest teraz nie na miejscu :lol: bo chcialam powiedziec zebys kupila malej jeszcze kolezanke, ale jesli jest w ciazy to nie bedzie to dobry pomysl. jesli urodzi male to zostaw z nia chociaz jedna coreczke :) bedzie jej razniej.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”