Łączenie Grzany z Blekmurą :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Szałas

??czenie Grzany z Blekmur? :)

Post autor: Szałas »

dzisiaj będąc w Bielsku-Białej na bajach i 18nastke kumpla przechodząc w Sferze w zoologu zobaczyłem że w niezbyt dużej klatce piątka szczurków, niestety wziąłem tylko jednego - bo tylko jedna samiczka była (czarna z białym brzuszkiem) - reszta czeka na was by nie trafiła na karme, może ktoś z Bielska chce szczurka za 8 zł, szczurek okazał się całkiem oswojony, przywiozłem go 40 km pociągiem w kieszeni kurtki i wogóle sie nie boi, wskakuje na ręce, bryka sobie i wogóle, no ale musiałem go poznać z moją (troche większą) piękną czyli grzaną...hmm...wszystko rozegralo na razie sie na jednej przepychance, ale pierwsza noc przedemną, zobaczymy jak wyjdzie :) aaa...i moja mamusia mająca fobie na punkcie szczurów chyba mi zrobi chaje bo dzisiaj nie mogła bo u mnie kuzyn nocował i obalalismy flache :P na szczescie jutro moze chaje zrobic dopiero po próbie ]:-> zresztą i tak koło marca bede miec własne mieszkanie i cały jeden pokój dla ogonków :P...jakos musi wytrzymac...
" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Post autor: sachma »

[quote="Szałas"]bo tylko jedna samiczka była[/quote]

uwazaj zeby nie byla zaciazona.... ile mniejwiecej szczurki mialy? czy samce mialy juz wyrazne jajeczka?
Obrazek
LiNkA
Kontakt:

Post autor: LiNkA »

He to jesli kupiłes drugiego szczuraska to juz wiecej nie bedzies zbrał ?? Szkoda myslalam ze te z adopcji wezmiesz :(
Ale dobrze ze dziecwzyny sie nie leją :)
Ps. Widze ze robisz te same błędy z w ogole :D:D :lol:
Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia :)
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r :)
mataforgana

Post autor: mataforgana »

przyłaczam się do pytań sachmy...
ech, Szałas, głupio zrobiłeś, tylko tyle ci powiem.
i nie życze, byś miał za jakiś czas prawdziwy problem.

a co do całego tematu, to może warto by go przerzucić do Wszystkich zwierzaków, pisałbyś dalej wszystko w jednym wątku a nie rozwalał po wszytskich działach, skoro to łączenie nie jest jakieś specjalnie problematyczne ani wyjątkowe...
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Szałas

Post autor: Szałas »

[quote="mataforgana"]a co do całego tematu, to może warto by go przerzucić do Wszystkich zwierzaków[/quote]
tak więc prosze o przeniesienie za poradą mataforgany

Przenosze zgodnie z prosba. / limba81
Ostatnio zmieniony sob sty 28, 2006 8:30 pm przez Szałas, łącznie zmieniany 1 raz.
" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
czukukkcza

Post autor: czukukkcza »

hm,no właśnie...moze być kinderniespodzianka;/
ile ona ma miesięcy..?
obserwuj ją...w szczególności brzuszek...ciąża szczurzyczki trwa 21 dni-więc trzy tygonie patrz na jej wygląd i zachowanie;)
Pabluś i Stachanek razem na Niebieskiej Łące...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”