Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
dzisiaj będąc w Bielsku-Białej na bajach i 18nastke kumpla przechodząc w Sferze w zoologu zobaczyłem że w niezbyt dużej klatce piątka szczurków, niestety wziąłem tylko jednego - bo tylko jedna samiczka była (czarna z białym brzuszkiem) - reszta czeka na was by nie trafiła na karme, może ktoś z Bielska chce szczurka za 8 zł, szczurek okazał się całkiem oswojony, przywiozłem go 40 km pociągiem w kieszeni kurtki i wogóle sie nie boi, wskakuje na ręce, bryka sobie i wogóle, no ale musiałem go poznać z moją (troche większą) piękną czyli grzaną...hmm...wszystko rozegralo na razie sie na jednej przepychance, ale pierwsza noc przedemną, zobaczymy jak wyjdzie aaa...i moja mamusia mająca fobie na punkcie szczurów chyba mi zrobi chaje bo dzisiaj nie mogła bo u mnie kuzyn nocował i obalalismy flache na szczescie jutro moze chaje zrobic dopiero po próbie ]:-> zresztą i tak koło marca bede miec własne mieszkanie i cały jeden pokój dla ogonków ...jakos musi wytrzymac...
" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
He to jesli kupiłes drugiego szczuraska to juz wiecej nie bedzies zbrał ?? Szkoda myslalam ze te z adopcji wezmiesz
Ale dobrze ze dziecwzyny sie nie leją
Ps. Widze ze robisz te same błędy z w ogole :D :lol:
Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r
przyłaczam się do pytań sachmy...
ech, Szałas, głupio zrobiłeś, tylko tyle ci powiem.
i nie życze, byś miał za jakiś czas prawdziwy problem.
a co do całego tematu, to może warto by go przerzucić do Wszystkich zwierzaków, pisałbyś dalej wszystko w jednym wątku a nie rozwalał po wszytskich działach, skoro to łączenie nie jest jakieś specjalnie problematyczne ani wyjątkowe...
[quote="mataforgana"]a co do całego tematu, to może warto by go przerzucić do Wszystkich zwierzaków[/quote]
tak więc prosze o przeniesienie za poradą mataforgany
Przenosze zgodnie z prosba. / limba81
Ostatnio zmieniony sob sty 28, 2006 8:30 pm przez Szałas, łącznie zmieniany 1 raz.
" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
hm,no właśnie...moze być kinderniespodzianka;/
ile ona ma miesięcy..?
obserwuj ją...w szczególności brzuszek...ciąża szczurzyczki trwa 21 dni-więc trzy tygonie patrz na jej wygląd i zachowanie;)