Dziewczyna ma talent,spraw jej kiecke i na balet
Moderator: Junior Moderator

Piękna baletnica co to jeden nałóg ma...sssouzie pisze:jaaaaaka...pięęęękna baletnica!
 Jak tylko da radę umoczyć język... to umoczy...
 Jak tylko da radę umoczyć język... to umoczy...   

...i puszkę srebrnego napoju - bez tego nie kiwnie palcem w bucie...tosiakks pisze:Dziewczyna ma talent,spraw jej kiecke i na balet

To jest dobry opis Deli - widzę więc, że zdjęcia prawidłowo oddają rzeczywistośćol. pisze:Deli naiwny słodziaczek

mój tata mówił- "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy"denewa pisze:Myślę, że jej kariera staje w tym momencie pod znakiem zapytania... i tyle lat chodzenia w pointach na darmo...

sssouzie pisze:tej dobrej baletnicy nie przeszkodzi brzuch piwny, którego ni ma
 ak ja uwielbiam czytac to co piszecie
  ak ja uwielbiam czytac to co piszecie 

Co ja tu wypisuję... jakiego srebrnego... złotego oczywiściedenewa pisze:i puszkę srebrnego napoju...
 Jeszcze pomyślicie, że nie wiadomo jakim turbo napojem można ją przekupić...
 Jeszcze pomyślicie, że nie wiadomo jakim turbo napojem można ją przekupić...   

po tej kropelce wzrok ma taki jakby bardziej ...wyostrzony!
 po tej kropelce wzrok ma taki jakby bardziej ...wyostrzony!  
 denewa pisze:
Wyczytałam u Unipaks, że jej szczurki były bardzo miziaste podczas rujki. Wtedy kiedy Febra pulsowała oczami też miała rujkę, więc chyba to się potwierdza.
 rujka - nie rujka, rozpłaszczają się jak naleśniki i głaskania czekają
  rujka - nie rujka, rozpłaszczają się jak naleśniki i głaskania czekają  Myślę , że to po prostu z wiekiem przychodzi i się nasila
 Myślę , że to po prostu z wiekiem przychodzi i się nasila  

unipaks pisze:po tej kropelce wzrok ma taki jakby bardziej ...wyostrzony!
 ... i przenikliwy...
 ... i przenikliwy...   
 Pewnietosiakks pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db1 ... e023e.html to bedzie moja nowa tapetamoge?
 Bardzo nam miło a szczególnie Febraczkowi...
 Bardzo nam miło a szczególnie Febraczkowi...   
 Co to pisanie na kompie robi z człowiekiem...denewa pisze:...tymbardziej...

Ale przebrnęłam przez temat, wiem sporo i mogę spokojnie śledzić dalej..
 Ale przebrnęłam przez temat, wiem sporo i mogę spokojnie śledzić dalej..  

byłaś Babli ale bardzo króciutko - jednozdaniowo
  byłaś Babli ale bardzo króciutko - jednozdaniowo  

denewa pisze:Zrobiłam dziś parę zdjęć... ale malutko... te śpiochy cały czas gdzieś się bunkrują po kątach... susły a nie szczurki

Jak to przeczytałam to zmobilizowana od razu zabrałam się do robotysssouzie pisze:aaaa! to się nazywa...śpiesz się powoli? sama nie wiem, ale wać panna się kiepsko z wrzucania zdjęć wywiązuje

)
 ) 

Zdjęcie ziewającego Febraka zostało właśnie tam zrobione. Są tam wszelkie udogodnienia, bez których nie może się obejść nowoczesny szczurek: coś na ząb, ścierki, szmatki, koce, kawałek odgryzionego prześcieradła
  Zdjęcie ziewającego Febraka zostało właśnie tam zrobione. Są tam wszelkie udogodnienia, bez których nie może się obejść nowoczesny szczurek: coś na ząb, ścierki, szmatki, koce, kawałek odgryzionego prześcieradła   koszyki, plastikowe kratki do gryzienia (kupione w innym celu
 koszyki, plastikowe kratki do gryzienia (kupione w innym celu  )... Sypiają oczywiście w największej melinie - czyli pod koszykiem wiklinowym.
)... Sypiają oczywiście w największej melinie - czyli pod koszykiem wiklinowym.