Ile ona miała? Mam nadzieję, że już będzie u Was spokojniej
 Ile ona miała? Mam nadzieję, że już będzie u Was spokojniej  Zostawiasz w końcu jakiegoś malucha?
 Zostawiasz w końcu jakiegoś malucha?Moderator: Junior Moderator

Ile ona miała? Mam nadzieję, że już będzie u Was spokojniej
 Ile ona miała? Mam nadzieję, że już będzie u Was spokojniej  Zostawiasz w końcu jakiegoś malucha?
 Zostawiasz w końcu jakiegoś malucha? Tym bardziej mi jej żal, była ze mną tak krótko, miała tyle życia przed sobą..
 Tym bardziej mi jej żal, była ze mną tak krótko, miała tyle życia przed sobą.. 

Amy.. 10.03'15
 Amy.. 10.03'15 
 Stado już w komplecie, mam 8 szczurów, póki co to mój limit (nie popadaj w GMR!)
 Stado już w komplecie, mam 8 szczurów, póki co to mój limit (nie popadaj w GMR!) 
 Ale w końcu jest.
 Ale w końcu jest.
 "Bez kija nie podchodź"
 "Bez kija nie podchodź" 

Amy.. 10.03'15
 Amy.. 10.03'15 
 i fantastyczne mordki.
 i fantastyczne mordki. Fajnie, że doczekał się kochającego domku i takiej uroczej ekipy.
 Fajnie, że doczekał się kochającego domku i takiej uroczej ekipy.
Na jednym zdjęciu się autokorekta na google+ włączyła i nasyciło za mocno kolory, nie zwróciłam na to uwagi wcześniej, a już tą cholerną autokorektę milion razy wyłączałamyss pisze:Jakie umaszczenie ma Sloan?
To coś normalnego czy ktoś go potraktował wodą utlenioną? (nie znam się na nowych umaszczeniach a akcje z farbowanymi zwierzętami w sklepach wryły mi się w pamięć)
 eh.. Nie jest farbowany, taki "kanalarz" zwykły tylko rex.
  eh.. Nie jest farbowany, taki "kanalarz" zwykły tylko rex. Amy.. 10.03'15
 Amy.. 10.03'15 
 Będę na pewno często zaglądać
  Będę na pewno często zaglądać