przecież opanuję sytuację z moim szczurem, rozumiem szczurki to zwierzęta stadne. I postaram się poszukać mu towarzysza. Dziękuję za rady.
 przecież opanuję sytuację z moim szczurem, rozumiem szczurki to zwierzęta stadne. I postaram się poszukać mu towarzysza. Dziękuję za rady. 
Moderator: Junior Moderator

...
 ...

]. Poczytaj porządnie o łączeniu nowych szczurków, twój chłopak został już jakiś czas temu oddzielony od swojego gatunku, może potrzebować troszeczkę czasu na przypomnienie sobie, że jest szczurem
 ]. Poczytaj porządnie o łączeniu nowych szczurków, twój chłopak został już jakiś czas temu oddzielony od swojego gatunku, może potrzebować troszeczkę czasu na przypomnienie sobie, że jest szczurem  .
.

Wiem, że powinnam łączyć i następnym razem na pewno połączę.
 Wiem, że powinnam łączyć i następnym razem na pewno połączę. 
 Zjadły dwie łyżeczki do oddzielnej miseczki.
 Zjadły dwie łyżeczki do oddzielnej miseczki.  Jest świetnie... GREAT!
 Jest świetnie... GREAT!  

To on był słabym celem i ma nawet bliznę... Lecz przeszłość nieważna. Ostatnio zauważyłam, że Hero cały czas biega do Dina, jak Dino odsuwa się od niego do spania. To Hero wypatruje moment gdy kolega już chrapie i się do niego przytula... Ma teraz ok. 2-3 miesięcy. Czy to możliwe, że traktuje kolegę jak ojca???
  To on był słabym celem i ma nawet bliznę... Lecz przeszłość nieważna. Ostatnio zauważyłam, że Hero cały czas biega do Dina, jak Dino odsuwa się od niego do spania. To Hero wypatruje moment gdy kolega już chrapie i się do niego przytula... Ma teraz ok. 2-3 miesięcy. Czy to możliwe, że traktuje kolegę jak ojca???  
 .
 . ]. Dla małego Dino jest tylko Drugim Szczurem W Stadzie
 ]. Dla małego Dino jest tylko Drugim Szczurem W Stadzie   . Nie uczłowieczaj zwierząt na siłę.
 . Nie uczłowieczaj zwierząt na siłę. Jutro chyba wybiorę się z chłopcami do weterynarza na kontrolę. Niby wszystko u nich dobrze, ale jednak jeśli jest coś czego nie zauważam wolę wiedzieć. Teraz już mam uraz po Montanie...
  Jutro chyba wybiorę się z chłopcami do weterynarza na kontrolę. Niby wszystko u nich dobrze, ale jednak jeśli jest coś czego nie zauważam wolę wiedzieć. Teraz już mam uraz po Montanie...   Co o tym sadzicie?
  Co o tym sadzicie?