Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Kaka

Post autor: Kaka »

k***a mać no to jasnej cholrey!!!!!!!!! czumu mnie i mojemu narzeczonemu nic sie nigdy nie może ułóżyć :-( tak bardzo chcemy razem pojechać na wakacje o moi starzy strzelają z dupy (szczegulnie stary) mam juz tego dosyć :cry: tak długo ze soba jesteśmy i nie mogą nam zaufać :cry: no to jasnej cholery :cry: Panie Boże dlaczego???????????? bo jak zwykle dla nich na pierwszym miejscu jest moralność :shock: Boze kochany jak można mówić o moralności w związku dwóch kochających się osób??????????? po*****e to wszytsko jest!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: już mam tego dosyć, jedynym rozwiązaniem będzie ślub ale i tak jeszcze nie mozemy bo on nie ma 21 lat a ja nie mam 18 :cry: :cry: :cry: już mam tego dosyć.........to się będzie rok w rok powtarzać???????????? to jest dla mnie paranoja zebym z własnym facetemm któr mnaie bardzo kocha i którego ja bardzo kocham nie mogła wyjść chociażby gdzieś na noc............nie mówiąc o tym ze nawet nie pozwalają nam jechać na wakacje z jego babcią........... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bosh!!!!!!!!!nie mogę.....ach ta moralność, moralność jeszcze raz moralność.........nie nawidzę tego słowa w kontekście mojego problemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!można być moralnym wpobec przyjaciół państwa itd. ale dlaczego ta moralnosć musiała sie przyczepić dwóch kochających się osób?????????????to NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!1 SAD BUT TRUE :cry: :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: Wto Cze 21, 2005 11:51 am ]
jeszcze jak zwykle niesłusznie musiałam zostać przez kogoś skrytykowana. Owszem przyjmuję krytykę, ale tylko uzasadnioną a nie jak ktoś mi robi z mózgu gów** i myśli ze ja uwierzę w to co on mówi. Niektórych krytykę tzreba czasami również skrytykować
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Dona

Post autor: Dona »

KaKa, nie przejmuj sie tymi bzdetami... Poczekaj az skonczysz 18, wtedy bedziesz mogla sama o tym wszystkim decydowac... Bez sensu...
Kaka

Post autor: Kaka »

Dona to się tylko tak mówi że jak będę miała 18 lat no to będę mogła wszystko. Wydaje mi się że jest to tylko złudzenie. Bo szacunek do rodziców pozostaje do końca zycia i mieć 18 lat nie zwalnia mnie z niego. Dopóki będę na garnuszku swoich starszych dopóty będę musiała być im podporządkowana. Dla mnie mimo wszytsko nie są to do konca bzdety. Ale wielkie dzięki za to że uważnie przeczytałaś no co napisałam, bo ostatnio mało osób czyta uważnie to co piszę lub nie próbuje się nad tym zastanowić i później wychodzą jakieś nieporozumienia
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

zaraz mi serduszko peknie.

wstalam o 7 rano by podac Osamie antybiotyk. juz nie moglam zasnac.
przypominalam sobie jak byl malym puszkiem, ktory jedzonka nie umial trzymac w lapkach.
moje biedactwo, z Osamy zostalo teraz pol Osamy. taka chuda dupcia. slychac i widac kazdy jego oddech. na szczescie je z apetytem, pije, probuje nawet rozrabiac. wierzymy, ze bedzie dobrze....

tylko mi serduszko peka i lzy same leca... moje biedactwo.
Dona

Biedny Osama... Ugłaszcz go ode mnie... Tak niedawno trzymałam go na rękach...
Gumcia

Post autor: Gumcia »

okropnie...strasznie...smutno ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
Awatar użytkownika
Ania
Kontakt:

Post autor: Ania »

Smutno mi.. źle.. zimno.
Dobija świadomość, że im bardziej by się chciao, tym wszystko bardziej na nie.
Cierpliwość na skraju wyczerpania, aż miałoby się ochotę odłączyć od tego wszystkiego.
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Dona

[quote="Ania"]Dobija świadomość, że im bardziej by się chciao, tym wszystko bardziej na nie. Cierpliwość na skraju wyczerpania, aż miałoby się ochotę odłączyć od tego wszystkiego.[/quote]
Witam w klubie...
Awatar użytkownika
AngelsDream
Kontakt:

Post autor: AngelsDream »

Smutno mi, bo mnie tu długo nie było - forum mi nie działało:( Chłopak mnie zostawił... Teraz zaczynam wierzyć od nowa, ale boję się, ze to za szybko...
Wyjątki i dwa psy.
Nisia

Post autor: Nisia »

No własnie, stęskniłam się za Tobą. Witamy na forum!
kitten

Post autor: kitten »

Też mi dzisiaj smutno... bardzo smutno
oststnio wszystko jest nie tak...
ukradli mój ukochany rower, a ten co mam nie ma hamulców a ja nie mam kasy,
facet który mi się podoba wydaje się być zainteresowany ale też jakoś nie halo...
no i generalnie mam doła...
Frubi

Post autor: Frubi »

Mam znowu doła znów pragne śmierci...
a co to za nowosc :( wszystko mnie przygnębia :( i wogóle jest źle :(
kitten

Tak mi smutno i źle... wszystko idzie nie tak... wszystko się sypie... :cry:
dlaczego znowu wszystko co najgorsze mnie spotyka, mam wrażenie że nic dobrego mnie już nie spotka i straciłam nadzieję i zapał do wszystkiego... :cry:

[ Dodano: Pon Lip 18, 2005 17:13 ]
NIech mnie ktoś dobije... :cry:
ESTI

Post autor: ESTI »

Ja mogę dobić...ja ja ja !!!

Nie no żartuję, ale głowa do góry, może być jeszcze gorzej. ;)
Obrazek
kitten

Już mi lepiej... :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”