muzyka

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

Baron

muzyka

Post autor: Baron »

Ja słucham Reggae i moje bardzo to lubią ( chyba) a najbardziej Baron wtedy przychodzi bliżej i słucha( troche to dziwne) ale sie ciesze że mam z kim posłuchać Boba Marleya :P
JEST PYSZNIE! KFC
Livonia

muzyka

Post autor: Livonia »

[quote="Fam"]glosna muzyka odpada, [/quote] hm przeciez napisalam ze cihco leci :roll: . nie wiem wytlumaczylam laska z pokoju jak sprawy sie maja. dzieki za rade jak cos bedzie sie dzialo to dam znac.. to jakies radio zielona gora;) tam nie ma techna ani nic tylko jakies smenty pozdraiwam
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

muzyka

Post autor: sachma »

u mnie leci przewaznie glosno... ale to moim zdaniem glosno :wink: a ja mam dosyc wrazliwe uszka ... a raczje glowke i jak jest za glosno glowa mi peka... wiec jest tak zeby mi pasowalo :lol: zreszta gdyby Bandycie nie pasowalo to nie rozkladal by sie przy glosniku :lol:
Obrazek
kris

muzyka

Post autor: kris »

eeeeeee tam :) mim jak cos przeszkadza/skonczylo sie zarcie to sie zaczynaja bic :) wtedy przychodze i patrze co sie dzieje ;>
moja muza im raczej nie przeszkadza ale siostry mozliwe ;> sluha na maxa ale drzwi sa zmkniete(sciury w innym pokoju)
tak p.s czemu my mamy im nie przeszkadzac skoro one nam nie pozwalaja spac?>_< :twisted:
Ze mną :
Ratta ( husky )
Milka ( czarnuszek z białymi ślaczkami na brzuszku :D )
w moim sercu ŚP Mamuśka( 16.05.2005)
Fam
Kontakt:

muzyka

Post autor: Fam »

pusc sobie muzyke 5 razy glosniej niz sluchasz przy szczurze, zobaczysz jakie to nieprzyjemne dla ogonka, a do tego wluz mue ktorej nie znosisz, bo szczury nie musza lubic tego szego sluchasz

a propo rege, moja tez lubi, cos w tym jest...
za tęczowym mostem: Karolcia
Monti

muzyka

Post autor: Monti »

Słucham ciężkiego metalu, mój szcur pzryzwyczaił się do muzyki po miesiącu i razem z moim małym siostrzeńcem potrafią przy niej słodko spać...
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

muzyka

Post autor: Lulu »

szczur jak jest chory tez potrafi spac. to wcale nie znaczy, ze nic mu nie przeszkadza...
agacia

muzyka

Post autor: agacia »

U mnie w pokoju prawie caly czas jest radio wlaczone,ale nie glosno tylko tak zeby mi mysli nie zagluszalo jak sie ucze,bo jak jest cisza zupelna to nie moge sie skupic.Chlopakom to raczej nie przeszkadza,bo wygladaja na wyluzowanych.
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
Nisia

muzyka

Post autor: Nisia »

A ja nie słucham muzyki, bo mi małe przegryzły kabel od głosników i nie moge sie zebrać, aby go zlutować. Ale jak słucham to tylko muzyka poważna, dobry rock, albo filmowa. Nie wygladały na zdenerwowane.
Ogladam tylko telewizję, ale tylko tak głośno, abym rozumiała, o czym mowa. I wieczorem dodatkowo ściszam, bo mi się słuch wyostrza :D
Za to małe kochają taniec brzucha. Siedzą mi na klatce albo na biodrach jak tańczę i jest super - takie leciutkie bujanie... Za to nie lubią dźwięku monet, jest za ostry.
EmDżi

muzyka

Post autor: EmDżi »

mój szczuras ma gdzieś co słucham i jak głośno (oczywiście nie puszczam głośno bo wole nie ryzykować) ale monet też nie lubi - wtym chyba też coś jest.jak sam mi zabierze moneta i mu spadnie to zaraz świra dostaje - spadające monety wydają jakieś dziwne dźwięki??
Moja kochana malutka z Aniołkami lata :(:(
ESTI

muzyka

Post autor: ESTI »

Jeszcze raz powtórzę dla tych, którzy nie mają wyobraźni:

Możecie się tylko zastanawiać, czy szczurkowi taka, czy inna muzyka przaszkadza...a na pewno głośna przeszkadza.

Ale on nie powie Wam..."weź wyłącz tę muzykę, bo mnie uszka bolą!"
Więc co ma robić, jeśli nawet mu przeszkadza, to o tym nie musicie wiedzieć.
Czasami warto pomyśleć troszkę bardziej perspyktywiczniej.
Obrazek
EmDżi

muzyka

Post autor: EmDżi »

Nie chciałam Cie wkurzyć...mi chodzi o to że słucham naprawde cicho i że wręcz go to ciekawi a nie odstrasza jak bym widziala ze cos jest nie tak to bym wyłączyła ...wiem że mi nie powie dosłownie nic
Moja kochana malutka z Aniołkami lata :(:(
Awatar użytkownika
sopocianka

muzyka

Post autor: sopocianka »

Muszę zobaczyć jak mój szczurek zareaguje na muzykę klasyczną. Uwielbiam operę, ciekawe czy Okrusiowi się spodoba?
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
Awatar użytkownika
limba

muzyka

Post autor: limba »

Ja muzyki w pokoju wogole nie slucham...Tylko telewizor gra ale tez staram sie zeby jak najciszej...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ESTI

muzyka

Post autor: ESTI »

Emdżi, ja się nie wkurzam, tylko piszę coś co może da komuś do myślenia. To nie było personalnie do Ciebie. Ja tylko staram się dbać o szczuraski, nawet na odległość.
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”