troche poprawie ogolna atmosfere... mam pare fajnych filmikow i kilka fotek...
puchate kulki dobieraja sie do mleka - od lewej: ciu-blue (tess), laroch, aithe, sliver, saraphe i czyjs lepek...
eileen wspina sie na mnie
sliczne mordeczki wygladaja z domku
staralam sie robic maluchom indywidualne zdjecia, ale wiekoszsc nie wyszla... baterie w aparacie byly slabe i lampa niestety zawiodla... mam przynajmniej obiecane fotki da Dony...
elaine poznaje lozko
elaine skrada sie jak maly mysliwy
'to nie ja! to nie ja wygryzlam!'
elaine pozuje
elaine-alpinistka
dwie fotki sliver:
na rekach mojego brata
znow sliver u szympka
cos dla LuLu:
ciu-blue staje slupka
i filmiki...

tylko bardzo prosze nie zwracac uwagi na kompromitujaca sciezke dzwiekowa... :lol: oczywiscie wy, forumowicze, stare mroki i gothyki, na pewno i tak nie poznacie, jaki to cudny hicior leci w tle, ale tak na wszelki wypadek uprzedzam...

:lol:
zgadywanka - dwo rozne szczury czy jeden i ten sam? 
[3,88mb]
ciu-blue myje sie w domku [1,72mb]
rozbojniki pija mleko i rozrabiaja [6,77mb]
rozrabiania kontynuacja 
[4,66mb]
jeszcze 3 filmiki z lilo:
lilo zajada chrupka [3,09mb]
lilo akrobatka-samobojczyni [1,06mb]
druga odslona akrobacji [6,90mb]
lilo co prawda zabawnie wyglada, kiedy w ten swoj sposob do klatki wlazi, ale tak naprawde to nie jest zbyt smieszne... mala nie zachowuje sie jak normalny szczur i wyraznie widac konsekwencje tego przekrzywionego lebka... to nie jest duzo problem, bo jak widac swietnie sobie radzi mimo to, ale wyglada to dosc groteskowo...
[quote="M0j0_J0j00"]Krwiopijko a jak ceres wygląda

?[/quote]
ladnie... :twisted: ta przyklad tak:
ceres... moze uda ci sie ja na filmikach wypatrzec...

po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates