[Klatka] dla 1 szczura
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[Klatka] dla 1 szczura
Dzieki bardzo za namiary...niech się dobrze małej mieszka 

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
[Klatka] dla 1 szczura
Jak narazie to mam jednego szczurka, ale już w piatek ilość powiększy się do trzech

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Klatka...Wymiary...POMOCY JA SIE NA TYM NIE ZNAM
Niewiem jak obliczac czy wystarczy miejsca dla szczurka 
Wiec mam pytanie czy klatka co ma szerokość 32 cm długość 40cm i wysokość40cm wystarczy dla 1 samiczki???? Ω Ω ~~oo:>

Wiec mam pytanie czy klatka co ma szerokość 32 cm długość 40cm i wysokość40cm wystarczy dla 1 samiczki???? Ω Ω ~~oo:>
[Klatka] dla 1 szczura
Frubi, najlepiej skorzystac z KALKULATORA 

[Klatka] dla 1 szczura
Lulu co mi to da jak ja niewiem o co chodzi i jakie wymiary mają byc 

Ostatnio zmieniony ndz lip 17, 2005 8:42 am przez Frubi, łącznie zmieniany 1 raz.
[Klatka] dla 1 szczura
Według KALKULATORA i według mnie jest za mała.
[ Dodano: Nie Lip 17, 2005 11:43 am ]
Wpisujesz sobie wymiary w tabelke i program mówi Ci na ile szczurów klatka jest dobra.
[ Dodano: Nie Lip 17, 2005 11:43 am ]
Wpisujesz sobie wymiary w tabelke i program mówi Ci na ile szczurów klatka jest dobra.

[Klatka] dla 1 szczura
oh joj to co ja teraz zrobie???
[Klatka] dla 1 szczura
nie nie
ja ją dostałem ale ona jest za mala a tam jest jeszcze miejsza bo ja dostałem od babci
i niewiem co teraz zrobie :|
ja ją dostałem ale ona jest za mala a tam jest jeszcze miejsza bo ja dostałem od babci
i niewiem co teraz zrobie :|
[Klatka] dla 1 szczura
To może połącz te dwie w jedną i będzie składak. Widziałam takie twory i fajnie się sprawdzają, tylko trzeba nad tym trochę posiedzieć. 

[Klatka] dla 1 szczura
to bym mógł tylko wysokosc zwiekszyc o jakies 30 cm :|
- sopocianka
[Klatka] dla 1 szczura
ja w tej klatce trzymałam dwa szczury i jakoś im było... a kulkalor twierdził, że jest ona dobra na mieszkanie dla tylko jednego ogona... Moim zdaniem to zależy od tego jak często będziesz szczurki wyjmować z klatki
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
[Klatka] dla 1 szczura
Lepiej kup za duża klateczke , ceny klatek róznią sie bardzo ale jak poszukasz gdzieś na giełdzie czy na aukcji to przyzwoitą klatkę na dwa ogonki dostaniesz juz za jakieś 60-80 PLN
[Klatka] dla 1 szczura
proponuje na allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55281554 kupilam ta klatke i w sumie zaplacilam 102 zl i jestem bardzo zadowolona...
Jakie wymiary lepsze ?
Robię niedługo klatkę dla 2 ogonków. Zrobię ją z aluminium i siatki, przynajmniej tak planuje. Co do wielkości mam ograniczenia ponieważ klatka będzie się znajdować pod schodami łóżka. Jakie wymiary będą lepsze ?
Albo:66dł. 63 wys. 40 szer.
Albo: 58dł. 84 wys. 40 szer.
Bo wydaje mi się, że druga opcja.
pozdr.
Albo:66dł. 63 wys. 40 szer.
Albo: 58dł. 84 wys. 40 szer.
Bo wydaje mi się, że druga opcja.
pozdr.