Arkadiusz Gołaś
Moderator: Junior Moderator
Arkadiusz Gołaś
przykro mi jest:/ mlody czlowiek, swiezo po slubie... moj ulubiony siatkarz z reprezentacji.
jego zona bedzie miala wyrzuty sumienia:/
jego zona bedzie miala wyrzuty sumienia:/
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Arkadiusz Gołaś
strasznie mi porzykro, jak oglądałam wiadomości to się rozpłakałam, dlaczego często tak wielu młodych ludzi musi ginąć???? majacych tak wielki talent i karierę rodzinną i zawodową jak on
[*]

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Arkadiusz Gołaś
['][']['] 
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Arkadiusz Gołaś
['] u mnie w rodzinie prawie zaloba, bo to byl kolega mojego brata.. Nigdy nie lubilam siatkowki, ale to straszne kiedy tak mlody czlowiek.. heh..
Arkadiusz Gołaś
mi strasznie smutno bo byl mlody i mial wielki talent;(
Arkadiusz Gołaś
['] zgadzam się z Liv... i żal mi jego żony... 
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']