podziękowania !!!!

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

pueblo

podzi?kowania !!!!

Post autor: pueblo »

Witam! mam malutkiego od 5 dni. wcześniej pytałem Was co i jak mam robić i są już postępy! Kapsel najpierw zaprzyjażnił się z moją bluzą na którą migiem wskakiwal a z dnia na dzień przyzwyczajał się do mnie. Wczoraj pierwszy raz wszedł na rękę i wspiął się po niej na ramię. Oczywiście jak już był u mnie nie obyło się bez wylizania całych rąk, karku i policzków a następnie obgryzanie paznokietków :) :) Jeszcze się czasem troszkę boi, ale myślę, że i tak poczynił już wielkie kroki. Szczurka praktycznie cały dzień nosze przy sobie, albo jak coś robię to on biega sam po łóżku lub kanapie i zwiedza:)
Mam też do Was jeszcze jedno pytanie: dzisiaj rano wstałem troszę zakatażony i boli mnie troche gardło ( lekkie chyba przeziębienie o zgrozo :) ) i mam pytanie czy mogę dalej szczurcia brać na ręce, czy jest to może dla niego niebezpieczne teraz ????

p.s. w galerii jest już kilka zdjęć Kapsola, więc zapraszam do oglądania jako dumny tatuś :)
Nisia

podziękowania !!!!

Post autor: Nisia »

Lepiej unikaj kontaktów z nim teraz. Małemu zaserwuj kilka kropel Echinacei do poidełka (tak ze 4) - osłonowo, a sam szybciutko się kuruj. I obserwuj maluszka. Jeśli zacznie kichać - biegusiem do weta. Acha, najlepiej jakbyś miał możliwość przeniesienia klatki z maluchem do innego pomieszczenia aniżeli to, w którym chorujesz.
pueblo

podziękowania !!!!

Dobra, tak zrobię :) dzieki za odpowiedź!!!
Nisia

podziękowania !!!!

Post autor: Nisia »

Nie ma za co ;)
Awatar użytkownika
limba

podziękowania !!!!

Post autor: limba »

Bardzo sie cieszę że tak dobrze wam idzie budowanie przyjaźni...Życzę dalszych sukcesów i zdrówka dla Kapselka no i dla Ciebie... :D
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
pueblo

podziękowania !!!!

witam! ponownie ja,ale teraz z większym towarzystwem, dzis rodzina się powiększyła :) :) a zdjęcia Lolka w galerii :) pozdrawiam!!!
Awatar użytkownika
limba

podziękowania !!!!

Post autor: limba »

Boshe jakie cudne maleństwo :zakochany: ...ale naprawdę jest malutki, ile ma Lolek??...dokarmiaj go gerberkami i kaszka dla dzieci...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
pueblo

podziękowania !!!!

no, Lol ma jakies 5,5 tygodnia, a co racja to racja, pikny to on jest :) :D
ALiNeCzKa15

podziękowania !!!!

Post autor: ALiNeCzKa15 »

przepraszam a jak mozna znalesc twoja galerię?? :oops: Troche głupiutka jestem i nie wiem :twisted:
KUPIE LUB PRZYJME SAMICZKE SZCZURKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONTAKT- GG !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) =)
falka

podziękowania !!!!

Post autor: falka »

Musisz kliknąć przy danej osoby poście przycisk PROFIL i tam pokażą Ci się dane o tej osobie (ilość postów itp.) i będzie tam również zielony link "Prywatna galeria xxx" :).
ALiNeCzKa15

podziękowania !!!!

Post autor: ALiNeCzKa15 »

dziekuje bardzo zaraz sprobuje

[ Dodano: Nie 25 Wrz, 2005 ]
pueblo, zauwazylam ze jestes z Ełku? Bedziesz kiedy teraz bo jakby cio to z wawy bys mi szczuraska z adopcji przywiuzł ... odp tutaj lub na pw badz GG :):) Super chociaż jedna osoba z Ełku :wav:
KUPIE LUB PRZYJME SAMICZKE SZCZURKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONTAKT- GG !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) =)
KasiaGdańsk

podziękowania !!!!

Post autor: KasiaGdańsk »

Jakie śliczne kruszynki, w porównaniu do mojej wielkiej szczury to tak na oko 1/4 jej wielkości... :)
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”