Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
3 nowe zdjatka pannic w galerii...zapraszam...dziś z Kapciem na RTG...trzymajcie kciuki!!!
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
kciuki mocno zacisniete. wierze, ze wszystko bedzie dobrze :kciuki:
a patrzac na Twoje zdjecia nie moge sie nadziwic jak Zela jest podobna do naszej BeBe
a patrzac na Twoje zdjecia nie moge sie nadziwic jak Zela jest podobna do naszej BeBe

Wszystkie myszki są przepiękne, a malutka Żelcia... ahhhhh.. sama słodycz. Jednak najbardziej podoba mi się Kapcio :drunken: , a to dlatego, że wygląda jak mój Fili (jak ja za nim tęsknię
). Mam więc nadzieję, że wszystko będzie dobrze i senior pożyje jeszcze baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo 

[*] Filip, Castro
[quote="LuLu"]a patrzac na Twoje zdjecia nie moge sie nadziwic jak Zela jest podobna do naszej BeBe [/quote]
hiehie siostry bliżniaczki
a BeBe też ma taki zadziorny charakterek.
Bo Żelcia lubi zaczepiać nowe ciurki...wczoraj próbowała boksować Kapcia..tylko ona uparcie próbuje się dostać na półkę na której stoi jego klatka...reszta ma go w nosie... :roll:
hiehie siostry bliżniaczki

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
[quote="limba81"]a BeBe też ma taki zadziorny charakterek.
Bo Żelcia lubi zaczepiać nowe ciurki...wczoraj próbowała boksować Kapcia..tylko ona uparcie próbuje się dostawać na półkę na której stoi jego klatka...[/quote]
BeBe to nasz najwiekszy zadziorek
i tez za wszelka cene chce sie dostac do klatki chlopakow i troche ich pozaczepiac przez kratki 
poza tym w klatce ma dosc spora wladze... ale to dlatego, ze sypia z szefem :czarujacy:

BeBe to nasz najwiekszy zadziorek

poza tym w klatce ma dosc spora wladze... ale to dlatego, ze sypia z szefem :czarujacy:
[quote="LuLu"]ale to dlatego, ze sypia z szefem [/quote]
:lol: U mnie Kluś szefuje i robi za samca rozpłodowego :flex: więc wszystkie z nią sypiają :hihi:
:lol: U mnie Kluś szefuje i robi za samca rozpłodowego :flex: więc wszystkie z nią sypiają :hihi:
[quote="limba81"]A właśnie apropo tej pani od której go wzięłam...Wczoraj mi koleżanka napisała że króliczek którego ta pani posiadała (jak i stadko różnych zwierząt-króliczek tez do oddania bo pani chce drugiego kotka :? - miał brzydki ropień na łapce a ta "pani " nawet sie nie pofatygowała pokazać go wetowi sklepowemu który za to nic nie bierze...- króliczek jak Ikapcio mieszały od miesiąca na zapleczu sklepu) no wiec króliczek juz jest u mojej kolezanki po zabiegu..tylko że ona nie może go zatrzymać gdzyż mieszka w jednym pokoju ma kociczkę i psa...ale póki dobre ręce sie nie znajda, królinio zostanie z nią...
Jakie to jest ..piiiiii...ktos sobie nabierze zwierzaków i mniema sie ich miłośnikiem, po czym sie nudzi i najlepiej to niech ktoś inny sie martwi :evil: ...Dobrze powiedziała współpracownica dr Wojtyś..jakby były większe kary(i egzekwowane) to takich sytuacji byłoby duzo mniej...[/quote]
Dokladnie, limba81 a ta 'pani' ma juz chyba ponad 2 x 18 (lat) i wcale nie jest przykladem odpowiedzialnej osoby. Niech ktos jeszcze pisnie, ze odpowiedzialnymi osobami sa ludzie dorosli. :roll: Ja bym nie ryzykowala takim stwierdzeniem.
Life is brutal and full of zasadzkas... I nigdy nie wiadomo do konca for sure, jak z tym wlasciwie jest. :-(
Jakie to jest ..piiiiii...ktos sobie nabierze zwierzaków i mniema sie ich miłośnikiem, po czym sie nudzi i najlepiej to niech ktoś inny sie martwi :evil: ...Dobrze powiedziała współpracownica dr Wojtyś..jakby były większe kary(i egzekwowane) to takich sytuacji byłoby duzo mniej...[/quote]
Dokladnie, limba81 a ta 'pani' ma juz chyba ponad 2 x 18 (lat) i wcale nie jest przykladem odpowiedzialnej osoby. Niech ktos jeszcze pisnie, ze odpowiedzialnymi osobami sa ludzie dorosli. :roll: Ja bym nie ryzykowala takim stwierdzeniem.

Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
Dzis odebrałam nowe lokum dla Kapuncia...nie mam jeszcze oczywiscie pomysłu jak je urzadzić zeby było dla niego bezpiecznie... http://szczury.org/album_page.php?pic_id=2214
chyba dzis tez dostanie procha przeciwbolowego...Wojtys mnie ostrzgała że jak zacznie sie pogoda zmieniac to plecki moga go łupac :-(
chyba dzis tez dostanie procha przeciwbolowego...Wojtys mnie ostrzgała że jak zacznie sie pogoda zmieniac to plecki moga go łupac :-(
Sliczne lokum ma Kapcio, jak sie czuje w nowym mieszkanku? 
Nie zaluj malutkiemu lekow, skoro go pobolewa to trzeba mu pomoc...niestety moim zdaniem lepsze bedzie aplikowanie prochami, niz cierpienie...
Wycmoktaj chlopaczka w ucho. :***

Nie zaluj malutkiemu lekow, skoro go pobolewa to trzeba mu pomoc...niestety moim zdaniem lepsze bedzie aplikowanie prochami, niz cierpienie...
Wycmoktaj chlopaczka w ucho. :***

jak tam Kapcio juz sie "usmiecha" :?: w takim towarzystwie chyba TAK 
klatencje ma niezla :thumbleft: od razu mu sie humorek poprawi hihi

klatencje ma niezla :thumbleft: od razu mu sie humorek poprawi hihi
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
Kapunio jest przeszczęśliwy i zakochany w nowym hamaczku
...a w klatencji to jakby od zawsze w niej mieszkal... ale za to nie przepada byc brany na ręce...drapany szczególnie z boku pysia a i owszem :drunken:

podpis wersja rozszerzona

ja bedziesz miała ładniejszą fotke to zamienie

JEZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asiek, jesteś CUDOWNA!!!! :uscisk: :buzi5:
nie smiałam prosic o dodanie :]
ale jak bede miala ladniejsze to podzrzuce
nie smiałam prosic o dodanie :]
ale jak bede miala ladniejsze to podzrzuce

mialam wczoraj mu ladniejsza fotke cyknac ale tak słodko sobie spal na kolankach a potem na ramieniu ze nie mialam serca...ale za to KTO NIE WIDZIAŁ i drugie tylko proszę na mnie nie patrzec
FOTA