Anubis odszedł..... :(
Moderator: Junior Moderator
-
Anubis odszed?..... :(
W piątek 7.10.2005 odszedł mój wierny przyjaciel.
Był ze mna od oseska. Pamietam jak podawalem mu mleko przez pipetke bo sambyl jeszcze za maluki aby przyjmowac staly pokarm. Byl wesoly, lubil sztuczki i uwielbial mojego pieska.
chorowal na bakteryjne zapalenie ucha, ktore z niewiadomych przyczyn przerodzilo sie w zapalenie pluc i wywolaly arytmie serca.
Kiedy odchodzil na pozegnanie spojrzal na mnie, polizal reke i zasnal.
Bedzie mi go bardzo brakowalo.
Był ze mna od oseska. Pamietam jak podawalem mu mleko przez pipetke bo sambyl jeszcze za maluki aby przyjmowac staly pokarm. Byl wesoly, lubil sztuczki i uwielbial mojego pieska.
chorowal na bakteryjne zapalenie ucha, ktore z niewiadomych przyczyn przerodzilo sie w zapalenie pluc i wywolaly arytmie serca.
Kiedy odchodzil na pozegnanie spojrzal na mnie, polizal reke i zasnal.
Bedzie mi go bardzo brakowalo.
bardzo mi przykro
wspolczuje :-(
[']
[']
['] ['] ['] :-( wspólczuje... moja Guti też odeszła cierpiąc na zapalenie uszka... i inne komplikacje

trzymaj sie
trzymaj sie
"Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić"
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
przykro mi bardzo :-(
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
wspolczuje [']
trzymaj sie
trzymaj sie
za Tęczowym Mostem: Funia['] Gutek['] Mila['] Blacky[']
to przykre, kiedy przyjaciel odchodzi... ['] =(
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
wyrazy wspolczucia...
Piksi(2)+Metzger(2) 2 samiczki(kawa z mlekiem+popiel)(bialy z czarnym kapturkiem:))
8 tygodni-a jedza jak by nigdy nic nie jadly:)))ciekawskie i glosne:))
8 tygodni-a jedza jak by nigdy nic nie jadly:)))ciekawskie i glosne:))
"Narodziny nie są początkiem; Śmierć nie jest końcem."
/Zhuangzi/
Trzymaj się... Wiem co to stracić największego przyjaciela... Małe zwierzątko kocha nas bardzo mocno, ale żyje tak krótko... To smutne... Trzymaj się...
/Zhuangzi/
Trzymaj się... Wiem co to stracić największego przyjaciela... Małe zwierzątko kocha nas bardzo mocno, ale żyje tak krótko... To smutne... Trzymaj się...

W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Wspolczuje przeogromnie...znam ten przeokropny bol...[']['][']
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
:-( [']
- sopocianka
Trzymaj się!
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie