Fiona vel Agrafka...
Moderator: Junior Moderator
-
Fiona vel Agrafka...
ktoś pamięta moje pojawienie się na foum?
przyszłam z młodą albinoską, która właśnie mi sie oszczurzyła. byłam zielona, nie miałam pojęcia o szczurach. przyszło z czasem.
Agrafkę wzieła ode mnie koleżanka z klasy. u mnie została jej córka, Nitka.
Karolina nazwałą ją Fiona. moją śliczną albinoskę...
wczoraj dowiedziałam się, że Agrafka nie żyje. przyczyny? nieznane.
Karolina zapoznała ją ze swoim nowym psem. Agrafka chyba się przeraziła. znaleźli ją nad ranem martwą, z rozoranym brzuchem i wywleczonymi wnętrznościami - dzieła dopełniła mała Shrek.
jest mi... po prostu strasznie przykro. Agrafka miała niecałe póltora roku, była zupełnie zdrowa. przykro mi...
przyszłam z młodą albinoską, która właśnie mi sie oszczurzyła. byłam zielona, nie miałam pojęcia o szczurach. przyszło z czasem.
Agrafkę wzieła ode mnie koleżanka z klasy. u mnie została jej córka, Nitka.
Karolina nazwałą ją Fiona. moją śliczną albinoskę...
wczoraj dowiedziałam się, że Agrafka nie żyje. przyczyny? nieznane.
Karolina zapoznała ją ze swoim nowym psem. Agrafka chyba się przeraziła. znaleźli ją nad ranem martwą, z rozoranym brzuchem i wywleczonymi wnętrznościami - dzieła dopełniła mała Shrek.
jest mi... po prostu strasznie przykro. Agrafka miała niecałe póltora roku, była zupełnie zdrowa. przykro mi...
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Fiona vel Agrafka...
przykro mi mataforgana :-(
[']
[']
Fiona vel Agrafka...
"Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić"
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
-
Fiona vel Agrafka...
... 

BEZSZCZURZEWIE
Fiona vel Agrafka...
Jedno po drugim odchodza nasze kochane malenstwa...
. Jakas tragiczna passa...
Spij slodko malenka... ['] ['] [']
:-(
Spij slodko malenka... ['] ['] [']
:-(
- sopocianka
Fiona vel Agrafka...
Bardzo mi przykro :-(
[']
[']
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
Fiona vel Agrafka...
[']['][']
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Fiona vel Agrafka...
przykro mi
... ['] ...
Kisiel zginal w podobnych okolicznosciach

Kisiel zginal w podobnych okolicznosciach
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
-
Fiona vel Agrafka...
a wiecie co mnie najbardziej dobija?
że Karolina jakby nigdy nic. a tak ją 'kochała'.
nawet nie dowiedziałam się o tym od niej, tylko od naszej wspólnej znajomej.
i kurcze. to boli.
mam głupie poczucie winy, że oddałam jej Agrafkę.
że Karolina jakby nigdy nic. a tak ją 'kochała'.
nawet nie dowiedziałam się o tym od niej, tylko od naszej wspólnej znajomej.
i kurcze. to boli.
mam głupie poczucie winy, że oddałam jej Agrafkę.
BEZSZCZURZEWIE
Fiona vel Agrafka...
mataforgana, ja mam zdanie, ze sa trzy typy zaszczurzonych:
- majacy szczury bo sa fajne, ale jak ich nie ma to w sumie trudno
- milosnicy szczurow, ktorzy bardzo je lubia, bo sa takie madre i fajowe, ale jak odchodza, no coz taka kolej rzeczy
- milosnicy szczurkow, ktorzy kochaja je jak dzieci i strasznie cierpia jak je traca.
Wydaje mi sie, ze Twoja kolezanka nalezy do tych pierwszych...albo drugich...to przykre, ale prawdziwe...
- majacy szczury bo sa fajne, ale jak ich nie ma to w sumie trudno
- milosnicy szczurow, ktorzy bardzo je lubia, bo sa takie madre i fajowe, ale jak odchodza, no coz taka kolej rzeczy
- milosnicy szczurkow, ktorzy kochaja je jak dzieci i strasznie cierpia jak je traca.
Wydaje mi sie, ze Twoja kolezanka nalezy do tych pierwszych...albo drugich...to przykre, ale prawdziwe...

- AngelsDream
- Kontakt:
Fiona vel Agrafka...
Ostatnio za każdym razem jak wchodzę na forum to są nowe posty w Odeszły...
Smutek :-(
Agrafka- kochany serdelek...
Nie sądzę, żeby miała złe życie u Twojej koleżanki... Szkoda tylko, że odeszła i tylko Ty za nią tęsknisz... :-(
Smutek :-(
Agrafka- kochany serdelek...
Nie sądzę, żeby miała złe życie u Twojej koleżanki... Szkoda tylko, że odeszła i tylko Ty za nią tęsknisz... :-(
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL