Cleo
Moderator: Junior Moderator
Cleo
Esti ja i moje ogonki jesteśmy z tobą!!! Trzymaj się!!!
w domu szaleją --> Czika (psica), i ogoniaste: Brązowa, Nika, Lilith,Dara i Tavi
gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....
gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....
Cleo
Nie wiem czy 29.02.04 będe mogła zajrzeć na forum aby przeczytać jak tam nowa malutka, ale juz dzisiaj przesyłam gorące uśmiech dla Ciebie i Twojej szczurci
ode mnie i całego mojego stadka, niech Ci zdrowo rośnie ta mała szczęściara 

Cleo
ESTI wcale nie jedzie po szczurkę tylko po szczurki
Nie wypuszczę z jedną 

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Cleo
Aniu, nie dawaj Jej wiecej
bo komu ja dam malucha jak mi sie urodzą :lol: 

Cleo
Aś ale my się od ponad tygodnia umawiałyśmy na dwa, nie wiem czemu napisała, że jedzie po szczurkĘ albo jej się zapomniało albo zmieniła zdanie (mam nadzieję, że to pierwsze
) a chyba teraz nie miałabym nikogo, komu mogłabym oddać, gdyby jednak zmieniła zdanie i tak zatrzymujemy 2 szczurki nadprogramowo bo "tak jakoś wyszło" 

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Cleo
ja tez sie ciesze ze bedziesz miala nowego ogonka:) naprawde nie ma to jak nowy ogonek... moze czasem kogos lapie wstyd ze przez tego nowego szczurasa nie mysla o staryma le mysle ze nasze szczurasy sa szczesliwe gdy widza nas szczesliwych:) a nawet moze kiedys znow trafisz na swoja Cleo 

Cleo
No dzięki kochani za odzew.
ale co do 2 ogonków to nie wiem za bardzo, także dziewczynki kochane ja na razie się tylko zastanawiam nad dwoma szczurkami.
Ale jak tylko bede miala malucha to się pochwale, no będę się musiała pochwalić :lol:
ale co do 2 ogonków to nie wiem za bardzo, także dziewczynki kochane ja na razie się tylko zastanawiam nad dwoma szczurkami.

Ale jak tylko bede miala malucha to się pochwale, no będę się musiała pochwalić :lol: