Epi :(

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Sbna

Post autor: Sbna »

Wczoraj byłam u weta. Martwiłam się o nią. Miała niedowład łapek, była jak szkielecik, nic nie jadła, oczy wyłupiaste, przewracała się. Myślałam, że po prostu się starzeje. Wet powiedział, że jest odwodniona mimo, że miała poidełko w klatce. Chya nie miała siły nawet pić a ja tego nie zauważylam. Nie wiem jak mogłam. Dał jej najpierw zastrzyk w jedną łapkę, w drugą. A potem powiedział, ze jeszcze antybiotyk w szyje. I ona upadła. Przestraszyłam się a wet mowi ze to normalne, że to tylko szok, ze strachu. Mówił, że jest strasznie słaba itd. Na koniec jeszcze ruszała ogonkiem...
Nigdy nie zapomne jak uciekała jesli w ogole mozna mowic o ucieczce. Była tak slaba ze po prostu chowała sie w moim rekawie.
A teraz... Mam wyrzuty sumienia. Bo gdybym nie poszła do weta... Ale z drugiej strony miała juz 3 lata. Może to bylo nieuniknione. Może byla za slaba, laku za duzo. Może umarla ze strachu, z bolu... Nie wiem...
Patrze na pustą klatke i płaczę. Może faktycznie ja zawiniłam...

[']['][']
Awatar użytkownika
casie

Post autor: casie »

Wspólczuje :-(
Ale nie obwiniaj sie...chcialas jej pomoc... przezyla piekny czas...
[']
"Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić"
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
Awatar użytkownika
Zirrael

Post autor: Zirrael »

Trzymaj się cieplutko, ona teraz jest znowu zdrowa i szczęśliwa.....
[']
Obrazek
ESTI

Post autor: ESTI »

Biedne malenstwo...przykro mi...:-(
[']
Obrazek
an

Post autor: an »

sedziwa byla z niej staruszka...
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Awatar użytkownika
Angua

Post autor: Angua »

Trzy lata to piekny wiek... moja Miłeczka miała 2 lata i parę miesięcy, tez odeszła wczoraj. Gdybym miała sie obwiniac, moze zadręczałabym sie myslami, że Miłka przeziębiła sie podczas podróży, że był to dla niej zbyt duży stres, ale takie mysli nie mają sensu. Zwykle widac, kiedy nadchodzi koniec. Zrobiłas wszystko, zeby jej pomoc, a teraz już nic jej nie dolega i jest szczęśliwa.
Trzymaj sie cieplutko
Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
Awatar użytkownika
sopocianka

Post autor: sopocianka »

:-( Przykro mi.
Szczureńka dożyła pięknego wieku. Nie ma tu żadnej Twojej winy.

[']
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

bardzo mi przykro :-(

[']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”