Epi :(
Moderator: Junior Moderator
Wczoraj byłam u weta. Martwiłam się o nią. Miała niedowład łapek, była jak szkielecik, nic nie jadła, oczy wyłupiaste, przewracała się. Myślałam, że po prostu się starzeje. Wet powiedział, że jest odwodniona mimo, że miała poidełko w klatce. Chya nie miała siły nawet pić a ja tego nie zauważylam. Nie wiem jak mogłam. Dał jej najpierw zastrzyk w jedną łapkę, w drugą. A potem powiedział, ze jeszcze antybiotyk w szyje. I ona upadła. Przestraszyłam się a wet mowi ze to normalne, że to tylko szok, ze strachu. Mówił, że jest strasznie słaba itd. Na koniec jeszcze ruszała ogonkiem...
Nigdy nie zapomne jak uciekała jesli w ogole mozna mowic o ucieczce. Była tak slaba ze po prostu chowała sie w moim rekawie.
A teraz... Mam wyrzuty sumienia. Bo gdybym nie poszła do weta... Ale z drugiej strony miała juz 3 lata. Może to bylo nieuniknione. Może byla za slaba, laku za duzo. Może umarla ze strachu, z bolu... Nie wiem...
Patrze na pustą klatke i płaczę. Może faktycznie ja zawiniłam...
[']['][']
Nigdy nie zapomne jak uciekała jesli w ogole mozna mowic o ucieczce. Była tak slaba ze po prostu chowała sie w moim rekawie.
A teraz... Mam wyrzuty sumienia. Bo gdybym nie poszła do weta... Ale z drugiej strony miała juz 3 lata. Może to bylo nieuniknione. Może byla za slaba, laku za duzo. Może umarla ze strachu, z bolu... Nie wiem...
Patrze na pustą klatke i płaczę. Może faktycznie ja zawiniłam...
[']['][']
Wspólczuje :-(
Ale nie obwiniaj sie...chcialas jej pomoc... przezyla piekny czas...
[']
Ale nie obwiniaj sie...chcialas jej pomoc... przezyla piekny czas...
[']
"Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić"
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
Trzy lata to piekny wiek... moja Miłeczka miała 2 lata i parę miesięcy, tez odeszła wczoraj. Gdybym miała sie obwiniac, moze zadręczałabym sie myslami, że Miłka przeziębiła sie podczas podróży, że był to dla niej zbyt duży stres, ale takie mysli nie mają sensu. Zwykle widac, kiedy nadchodzi koniec. Zrobiłas wszystko, zeby jej pomoc, a teraz już nic jej nie dolega i jest szczęśliwa.
Trzymaj sie cieplutko
Trzymaj sie cieplutko
Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
- sopocianka
:-( Przykro mi.
Szczureńka dożyła pięknego wieku. Nie ma tu żadnej Twojej winy.
[']
Szczureńka dożyła pięknego wieku. Nie ma tu żadnej Twojej winy.
[']
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik