Bezsilno??

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Azi

Bezsilno??

Post autor: Azi »

Wrocilam po weekendzie na stancje. Frodzia nie podbiegla do mnie jak zwykle. Myslalam, ze spi. Za jakis czas zaniepokoilam sie i ja wyjelam. Byla jakby ospala. Glaskalam ja, byla dziwnie spokojna, nagle zauwazylam, ze mam mokra reke, tam gdzie byl jej pyszczek... "ulewalo" jej sie, bo nie wymiotowala normalnie. Nie wiedzialam co jej jest, myslalam, ze sie zatrula, zostawilam ja w spokoju, dalam jej mleczka do jednej miseczki, wody do drugiej. W poniedzialek nie poszlam na wyklady, nie moglam. Frodzia gasla w oczach. Leciala przez rece, byla cala mokra, cieklo jej z pyszczka, nie jadla, nie pila. Rozpuscilam jej troche wegla i podalam zakraplaczem :( nie pomoglo.

23 lutego 2004 roku, o godzinie 12:30 Frodzia wydala ostatni rozpaczliwy pisk i odeszla :(

Czulam sie okropnie, stracilam moje sloneczko. Towarzyszyla mi tylko przez poltora roku, ale byl to wyjatkowy czas. Mam nadzieje, ze jest teraz w szczurrzym raju i pozera tony biszkoptow. Nie rowumiem tylko co sie jej stalo, w sobote byla jeszcze normalna. Nie rozumiem, jak mogla zniknac tak niespodziewanie :( i czemu nie moglam NIC zrobic :( a moze moglam, tylko nie wiedzialam co? czemu taki stworek nie moze powiedziec co mu jest? co go boli? jak mu pomoc?!
Czarna20
Kontakt:

Bezsilno??

Post autor: Czarna20 »

................. :cry: przykro mi bardzo :cry: .......................
w domu szaleją --> Czika (psica), i ogoniaste: Brązowa, Nika, Lilith,Dara i Tavi

gdzieś tam --> Szatan, Czedar, Gałka,Zuzu, Kremówka, Gryzelda,Mamuśka, Cykorka i Kreska.....
IVA

Bezsilno??

Post autor: IVA »

Bardzo, bardzo mi przykro
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
ESTI

Bezsilno??

Post autor: ESTI »

Kolejne biedactwo, które straciło przyjaciela.
Współczuje bardzo, bo wiem...
3maj się
Obrazek
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Bezsilno??

Post autor: krwiopij »

trzymaj sie, Azi... Frodzi na pewno teraz jest dobrze...

myslalas o tym, ze Frodzia mogla sie czyms otruc? nie bardzo mam pomysl, co innego moglo sie jej stac... :( moze miala dostep do jakichs trujacych roslin albo wciagnela cos do klatki przez preciki?
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
zmijka24

Bezsilno??

Post autor: zmijka24 »

wspolczuje naprawde
pozdrawiam
Kasia - szczurki:Golum&Zgredek i myszka:Stuart
Awatar użytkownika
Azi

Bezsilno??

Post autor: Azi »

tak, myslalam nad tym i uwazam, ze na pewno czyms sie otrula, innego wyjscia nie widze, wiec to moja wina :(

tylko nie wiem czym... dostawala to samo co drugi szczurek, a ten zyje. Jedyne co mi przychodzi na mysl, to to, ze odgryzla kawalek zlotka od wieczka z jogurtu, a ten jej sie przykleil do zoladka :(
victor-popeye

:(

Post autor: victor-popeye »

pewnie starzy ci zatruli mi kiedys w lesie szczura wypuscili z kaltki jak bylem pod namiotami ale szczur wrocił i szczurki ma juz 6rok i teraz je lubia :) ale jak to twoj pierwszy to moze staryszyff winna :( wiem
.::::::[Pe]::::::.[SzCzeCiN].
..::[Nr gg 2229112]::.
...::[509269997]::.........
Awatar użytkownika
Ania
Kontakt:

Bezsilno??

Post autor: Ania »

Wiktor - zaczynasz przesadzać - rozmawialiśmy o tym kilka razy a do ciebie nic nie trafia. Więc jeśli nie możesz się powstrzymać od pisania takich głupot - to nie pisz wcale albo się pożegnamy.

REGULAMIN - "Zakaz obrażania użytkowników". Nie ma zakazu kłamania, bo logiczne jest to, że foryum nie służy wychwalaniu się kłamstwami.
pewnie starzy ci zatruli mi kiedys w lesie szczura wypuscili z kaltki
ma juz 6rok
le jak to twoj pierwszy to moze staryszyff winna
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
myszka

Bezsilno??

Post autor: myszka »

:cry: trzymaj sie....bardzo mi przykro :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”