Nowy Ciurek :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Fufcia

Post autor: Fufcia »

Nie narodzilo mi sie nowe zwierzatko ale i tak chcialam sie z wami tym podzielic... po smierci Fufci myslalam ze juz nei bede w stanie miec nastepnego ogonka... jednak dzisiaj chlopak wyciagnal mnie na zakupy do C.h. weszlam do zoologicznego i kiedy zobaczylam te wszytskie slodkie mordki to nie potrafilam sie powstrzymac... mimo ze minelo malo czasu ja juz posiadam kolejnego ogonka... teraz jest problem z imieniem jesli ktos ma jakies ciekawe propozycje to prosze pisac.... :*:*:*:*
w MOIM Serduszku Na Zawsze :
Fufcia :* (14.09.2005- 12.01.2006)
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

[quote="Fufcia"]Nie narodzilo mi sie nowe zwierzatko ale i tak chcialam sie z wami tym podzielic...[/quote]

heh, to wtedy proponuje dzial 'wszystkie zwierzaki', ale pewnie zaraz jakis mod przeniesie...

gratuluje nowego szczurka :D
moze warto od razu pomyslec o drugim szczurku do towarzystwa? szczurki to zwierzaki stadne, nie powinny byc trzymane samotnie. a w wypadku nowo kupionego szczurka nie powinno byc zadnych problemow z laczeniem.

[quote="Fufcia"]teraz jest problem z imieniem jesli ktos ma jakies ciekawe propozycje to prosze pisac.... :*:*:*:* [/quote]
a jakiej plci jest ogonek? bo nie napisalas... a (przyniemniej dla mnie) jest to istotne przy nadawaniu imienia ;)

i moze masz jakies fotki nowego ciura?
Fufcia

kurcze juz staram sie pisac w odpowiednich dzialach i kurcze zawsze cos pokickam :) scuruś to kobitka :) chcialam kupic dwa szczurki ale niestety mam sie nie zgodzila boi sie jednego i powiedziala ze drugiego juz nei zniesie... mam zdjecia malusiego ogonka tylko nei bardzo wiem jak je tu dodac bo sa duze.... musialam prosic Esti zeby mi dala zdjecie Fufci bo sama rady nei dalam.... chyba ze da sie jakos takie normalne duze zdjecie zaladowac ???
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Post autor: sachma »

zdjecia da sie pomniejszyc w photoshopie np, jesli nie masz go to zglos sie na PM dam ci mojego majla i wyslesz je to co pozmniejszam, albo przez gg wyslesz..
Obrazek
ESTI

Post autor: ESTI »

Gratuluje nowej szczurci. :D
Temacik przenioslam do odpowiedniego dzialu. ;)

Jesli masz jakies problemy pisz na PW. ;)
Obrazek
Fufcia

a oto zdjecie mojego nowego Ogonka :) http://szczury.org/album_page.php?pic_id=3162
ESTI

Post autor: ESTI »

A czemu nie pomyslec o kolezance dla maluszka?
Bo ona taka sliczna, ze przydaloby sie towarzystwo. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

jaka kruszynka malenka...
Quasia
Kontakt:

Post autor: Quasia »

Śliczne maleństwo, bardzo podobne do mojego Tymka
Tymuś [*] czerwiec 2004 - 14.01.2006 [*],
Nickuś [*] luty 2006 - 05.07.2007 [*]
Hanusia - wciąż przy mnie
Fufcia

niom wlasnie ja pomyslalam o kolezance ale mama ledwo co zgodzila sie na jednego szczurka bardzo boi sie gryzoni ... nie pozwolila mi na kupno dwoch ogonkow :( mam z mama stosunki przyjacielskie i nei chce jej stresowac... jak bede miala swoje meiszkanko to bede w nim pelno ogonkow... mam nadzieje ze jemu to nei zaszkodzi siedze z ogonkiem codziennie po 4 godziny czasami wiecej , zalezy od ilosci kolosow na studiach :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”