Nowy Ciurek :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Nie narodzilo mi sie nowe zwierzatko ale i tak chcialam sie z wami tym podzielic... po smierci Fufci myslalam ze juz nei bede w stanie miec nastepnego ogonka... jednak dzisiaj chlopak wyciagnal mnie na zakupy do C.h. weszlam do zoologicznego i kiedy zobaczylam te wszytskie slodkie mordki to nie potrafilam sie powstrzymac... mimo ze minelo malo czasu ja juz posiadam kolejnego ogonka... teraz jest problem z imieniem jesli ktos ma jakies ciekawe propozycje to prosze pisac.... :*:*:*:*
w MOIM Serduszku Na Zawsze :
Fufcia :* (14.09.2005- 12.01.2006)
[quote="Fufcia"]Nie narodzilo mi sie nowe zwierzatko ale i tak chcialam sie z wami tym podzielic...[/quote]
heh, to wtedy proponuje dzial 'wszystkie zwierzaki', ale pewnie zaraz jakis mod przeniesie...
gratuluje nowego szczurka
moze warto od razu pomyslec o drugim szczurku do towarzystwa? szczurki to zwierzaki stadne, nie powinny byc trzymane samotnie. a w wypadku nowo kupionego szczurka nie powinno byc zadnych problemow z laczeniem.
[quote="Fufcia"]teraz jest problem z imieniem jesli ktos ma jakies ciekawe propozycje to prosze pisac.... :*:*:*:* [/quote]
a jakiej plci jest ogonek? bo nie napisalas... a (przyniemniej dla mnie) jest to istotne przy nadawaniu imienia
i moze masz jakies fotki nowego ciura?
heh, to wtedy proponuje dzial 'wszystkie zwierzaki', ale pewnie zaraz jakis mod przeniesie...
gratuluje nowego szczurka

moze warto od razu pomyslec o drugim szczurku do towarzystwa? szczurki to zwierzaki stadne, nie powinny byc trzymane samotnie. a w wypadku nowo kupionego szczurka nie powinno byc zadnych problemow z laczeniem.
[quote="Fufcia"]teraz jest problem z imieniem jesli ktos ma jakies ciekawe propozycje to prosze pisac.... :*:*:*:* [/quote]
a jakiej plci jest ogonek? bo nie napisalas... a (przyniemniej dla mnie) jest to istotne przy nadawaniu imienia

i moze masz jakies fotki nowego ciura?
kurcze juz staram sie pisac w odpowiednich dzialach i kurcze zawsze cos pokickam
scuruś to kobitka
chcialam kupic dwa szczurki ale niestety mam sie nie zgodzila boi sie jednego i powiedziala ze drugiego juz nei zniesie... mam zdjecia malusiego ogonka tylko nei bardzo wiem jak je tu dodac bo sa duze.... musialam prosic Esti zeby mi dala zdjecie Fufci bo sama rady nei dalam.... chyba ze da sie jakos takie normalne duze zdjecie zaladowac 

zdjecia da sie pomniejszyc w photoshopie np, jesli nie masz go to zglos sie na PM dam ci mojego majla i wyslesz je to co pozmniejszam, albo przez gg wyslesz..

Gratuluje nowej szczurci. 
Temacik przenioslam do odpowiedniego dzialu.
Jesli masz jakies problemy pisz na PW.

Temacik przenioslam do odpowiedniego dzialu.

Jesli masz jakies problemy pisz na PW.

a oto zdjecie mojego nowego Ogonka
http://szczury.org/album_page.php?pic_id=3162

A czemu nie pomyslec o kolezance dla maluszka?
Bo ona taka sliczna, ze przydaloby sie towarzystwo.
Bo ona taka sliczna, ze przydaloby sie towarzystwo.

Śliczne maleństwo, bardzo podobne do mojego Tymka
Tymuś [*] czerwiec 2004 - 14.01.2006 [*],
Nickuś [*] luty 2006 - 05.07.2007 [*]
Hanusia - wciąż przy mnie
Nickuś [*] luty 2006 - 05.07.2007 [*]
Hanusia - wciąż przy mnie
niom wlasnie ja pomyslalam o kolezance ale mama ledwo co zgodzila sie na jednego szczurka bardzo boi sie gryzoni ... nie pozwolila mi na kupno dwoch ogonkow
mam z mama stosunki przyjacielskie i nei chce jej stresowac... jak bede miala swoje meiszkanko to bede w nim pelno ogonkow... mam nadzieje ze jemu to nei zaszkodzi siedze z ogonkiem codziennie po 4 godziny czasami wiecej , zalezy od ilosci kolosow na studiach