Preparowane cuda różne :)
Moderator: Junior Moderator
o kurcze a nie wiedziałam ze ciuraski lubią taki ryż... jutro idę do sklepu nabyc 

Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia

Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r

ja dodaje preparowany ryz, gryke i pszenice z "Lider Szajsa" niemalże od początki mienia ciurów... dokładniej od przedednia porodu Mii
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
Zapotrzebowania Żywieniowe Szczurów
Mam pytanie i chyba odpowiedni dział na to.Od czasu kiedy szczury wypięły się na sklepowe żarcie robie własną mieszanke i ostatnio dodałam ryż preparowany.Czy szczury mogą go jeść? Bardzo im smakowało i nie umarły jeszcze to chyba nie jest to szkodliwe? 
Piszemy posty w odpowiednich tematach, nie offtopujemy. Przeniesione i scalone. /Agata

Piszemy posty w odpowiednich tematach, nie offtopujemy. Przeniesione i scalone. /Agata
Re: Preparowane cuda różne :)
Preparowany to jest ten dmuchany?
Jak tak, to mogą
.
Jak tak, to mogą

- fenomenalna90
http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... 8%26um%3D1
Link strasznie długi ale widzę zawachanie wielu ludzi na temat jak to wszystko preparowane wygląda
Więc tu macie fotki
Ryż etc preparowane.
Link strasznie długi ale widzę zawachanie wielu ludzi na temat jak to wszystko preparowane wygląda

To dobrze że mogą,na początku myślałam ze nie wolno im a mieli taką chcice ze myślałam że zaraz mnie skopią i ukradną ten ryz
Ale dosypuje im do karmy,i cieszy się większym powodzeniem niż kocie jedzonko o smaku kurczaczka chociaż one ubóstwiają kurczaka 

Wreszcie dorwałam ryż preparowany (przelazłam ostatnio całe miasto i nigdzie nie było, dopiero tydzień temu pojawił sie w kauflandzie
)
Zrobił furore
A jak słodko wyglądają szczury trzymając go w rączkach 

Zrobił furore

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina pisze: Zrobił furoreA jak słodko wyglądają szczury trzymając go w rączkach
Mój wirus przypomina mi wtedy Tłustego dzieciaka z batonem .

I z dzieciakiem (ten zachwyt na pyszczkach) i tłustym (chyba za dobrze karmie szczuryIzold pisze:Nina pisze: Zrobił furoreA jak słodko wyglądają szczury trzymając go w rączkach
Mój wirus przypomina mi wtedy Tłustego dzieciaka z batonem .a jak wcina...

Dorwały gady wczoraj opakowanie z ryżem... Nie wiedziałam o tym i jak je podniosłam to sie zdziwiłam jak mi sie ryż posypał po stopach

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp