Preparowane cuda różne :)

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

LiNkA
Kontakt:

Post autor: LiNkA »

o kurcze a nie wiedziałam ze ciuraski lubią taki ryż... jutro idę do sklepu nabyc :D
Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia :)
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r :)
Awatar użytkownika
Ayumi

Post autor: Ayumi »

ja dodaje preparowany ryz, gryke i pszenice z "Lider Szajsa" niemalże od początki mienia ciurów... dokładniej od przedednia porodu Mii
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
Izold

Zapotrzebowania Żywieniowe Szczurów

Post autor: Izold »

Mam pytanie i chyba odpowiedni dział na to.Od czasu kiedy szczury wypięły się na sklepowe żarcie robie własną mieszanke i ostatnio dodałam ryż preparowany.Czy szczury mogą go jeść? Bardzo im smakowało i nie umarły jeszcze to chyba nie jest to szkodliwe? :D

Piszemy posty w odpowiednich tematach, nie offtopujemy. Przeniesione i scalone. /Agata
ogonowa
Numer GG: 7589945

Re: Preparowane cuda różne :)

Post autor: ogonowa »

Preparowany to jest ten dmuchany?

Jak tak, to mogą :).
Awatar użytkownika
fenomenalna90

Post autor: fenomenalna90 »

http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... 8%26um%3D1

Link strasznie długi ale widzę zawachanie wielu ludzi na temat jak to wszystko preparowane wygląda :D Więc tu macie fotki :D Ryż etc preparowane.
Izold

To dobrze że mogą,na początku myślałam ze nie wolno im a mieli taką chcice ze myślałam że zaraz mnie skopią i ukradną ten ryz :D Ale dosypuje im do karmy,i cieszy się większym powodzeniem niż kocie jedzonko o smaku kurczaczka chociaż one ubóstwiają kurczaka :D
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Wreszcie dorwałam ryż preparowany (przelazłam ostatnio całe miasto i nigdzie nie było, dopiero tydzień temu pojawił sie w kauflandzie :P )
Zrobił furore :D A jak słodko wyglądają szczury trzymając go w rączkach :-*
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Izold

Nina pisze: Zrobił furore :D A jak słodko wyglądają szczury trzymając go w rączkach :-*

Mój wirus przypomina mi wtedy Tłustego dzieciaka z batonem . :D a jak wcina... ;D
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Izold pisze:
Nina pisze: Zrobił furore :D A jak słodko wyglądają szczury trzymając go w rączkach :-*

Mój wirus przypomina mi wtedy Tłustego dzieciaka z batonem . :D a jak wcina... ;D
I z dzieciakiem (ten zachwyt na pyszczkach) i tłustym (chyba za dobrze karmie szczury :P ) sie w 100% zgodze :D
Dorwały gady wczoraj opakowanie z ryżem... Nie wiedziałam o tym i jak je podniosłam to sie zdziwiłam jak mi sie ryż posypał po stopach ::) :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Główne”